Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη βοηθάει τον Αλέξη να συλλάβει τον Δούκα

392

Ο Αλέξης και η Πηνελόπη έρχονται ξανά κοντά, στις Άγριες Μέλισσες, όσο ο Δούκας συνεχίζει ανενόχλητος τις παρανομίες του στον συνεταιρισμό.

Ο Γραμματικός αναζητά τρόπους να αποδείξει τον δολοφόνο του Θέμελη, καθώς θεωρεί πως η δολοφονία αυτή είναι μία πράξη με άρωμα Σεβαστών. Έτσι, απευθύνεται στην πρώην αγαπημένη του.

Την ίδια στιγμή, ενημερώνεται πως το παιδί ήταν του Μελέτη. Η Πηνελόπη δεν το αρνείται και ο κόσμος του καταρρέει. Ο Γραμματικός, όμως, δεν αφήνει το συναίσθημα να τον συνεπάρει. Έχει έναν στόχο και θα κάνει στην άκρη τον θυμό του για την Πηνελόπη, προκειμένου να τον πετύχει στο έπακρο.

Ο Αλέξης και η Πηνελόπη συνεργάζονται, με σκοπό να αποδειχθούν όλα όσα έχει κάνει ο Δούκας, στις Άγριες Μέλισσες. Η μοναχοκόρη του Σεβαστού έχει συνειδητοποιήσει τί είναι ο πατέρας της και πόσα εγκλήματα έχει διαπράξει. Η ιδανική οικογένεια που είχε στο μυαλό της, έχει διαλυθεί μέσα σε μια στιγμή, μετά τα τελευταία γεγονότα.

Δε θέλει με τίποτα να αποτελεί μέλος αυτής της “ομάδας” του Δούκα, με αποτέλεσμα να δίνει μία πολύ σημαντική πληροφορία στον Γραμματικό: Ο Θέμελης είχε βιάσει την Ανέτ. Επομένως, ο Δούκας θα μπορούσε να τον είχε σκοτώσει για θέματα τιμής. Αυτό στέκεται πολύτιμη βοήθεια στον εισαγγελέα.

Ο Αλέξης και ο Δούκας θα έρθουν αντιμέτωποι στις Άγριες Μέλισσες, μετά από όσα είπε η Πηνελόπη. Όλα αυτά, χωρίς να υπολογίζουν τον Μελέτη…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ