Άγριες Μέλισσες: Η πρώτη φωτό από το Διαφάνι! Το πρώτο «πάμε» και κάπως έτσι ξεκινά ο τρίτος κύκλος

873

Ξεκινούν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου και μόλις αποκαλύφθηκε μέσα από μια φωτογραφία.

Όπως πρώτο είχε γράψει το gossip-tv.gr σήμερα (19-07) οι πρωταγωνιστές επέστρεψαν στη βάση τους, που δεν είναι άλλη από το Διαφάνι για να κάνουν το τεστ κορονοϊού προκειμένου αύριο να ακουστεί το «πρώτο πάμε».

Έτσι κι έγινε λοιπόν.

Ο τηλεοπτικός παπά Γρηγόρης, ο Κωστής Σαββιδάκης «ανέβασε» το πρώτο στιγμιότυπο από το «μάζεμα» των πρωταγωνιστών οπού και απαθανατίστηκαν.

«Άγριες Μέλισσες…
Γ κύκλος…
Καλή αρχή…
Καλή δύναμη…
Πάμε γερά…», έγραψε ο ηθοποιός.

Ο νέος κύκλος των της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 που αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, φέρνει μαζί του πολλές εκπλήξεις αλλά και μεγάλες αλλαγές.

Η επόμενη μέρα

Στη σκοτεινή περίοδο της δικτατορίας ένα μαύρο πέπλο σκεπάζει το Διαφάνι και ταυτόχρονα καλύπτει τα όνειρα των κατοίκων του. Η επόμενη μέρα για το κατακαμένο -κυριολεκτικά και μεταφορικά- Διαφάνι θα ξημέρωνε πιο αισιόδοξη, επιτέλους απελευθερωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος.

Λάμπρος και Ελένη είναι έτοιμοι πια για μια νέα αρχή, έχοντας στο πλευρό τους την Ασημίνα, τη Δρόσω και, φυσικά, το μικρό Σέργιο, που θα μεγαλώσει πλάι τους. Ο Νικηφόρος έχει αποφασίσει να μη διεκδικήσει πια την επιμέλεια του παιδιού στα δικαστήρια, ενώ ο Κωνσταντής έχει χωρίσει με τη Δρόσω, την οποία όμως εξακολουθεί να αγαπά.

Η Πηνελόπη βρίσκεται στο Παρίσι, φοιτήτρια ήδη της Νομικής, ενώ οι γονείς τους, ο Δούκας και η Μυρσίνη, έχουν εγκατασταθεί στη Λάρισα και δεν σκοπεύουν να επιστρέψουν στο χωριό, έχοντας ήδη παραχωρήσει το σπίτι τους στον Ακύλα Μεγαρίτη. Ξημερώνοντας το 1967, όμως, όλα θα αλλάξουν.

Το ήδη τεταμένο πολιτικά κλίμα θα οδηγήσει σε μια μεγάλη έκρηξη. Η Χούντα θα ρίξει βαριά τη σκιά της πάνω στις ζωές των ηρώων, οι οποίοι ανάλογα με την πολιτική τους τοποθέτηση θα έχουν και την αντίστοιχη τύχη. Άνθρωποι όπως η Ελένη και ο Λάμπρος, που έχουν μάθει να μη σκύβουν το κεφάλι και να πολεμούν για το δίκιο, δεν θα υποταχθούν στο νέο καθεστώς και, όπως όλα δείχνουν, θα κινδυνεύσουν να βρεθούν εξόριστοι στη Λέρο.

Οι ήρωες μπορεί να έχουν ξεκαθαρίσει πια τους λογαριασμούς του παρελθόντος το ίδιο το παρελθόν, όμως, έχει ξεμπερδέψει με το Διαφάνι.
Εκτός από τον «κακό» της 3ης σεζόν, που δεν είναι άλλος από τον Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμίλιος Χειλάκης), το χωριό θα υποδεχτεί άλλον ένα νέο χαρακτήρα – ή, καλύτερα, έναν παλιό γνώριμο. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που η Ελένη γνωρίζει πολύ καλά, τον γιο μιας γυναίκας που της στάθηκε όταν η μητέρα της πέθανε και ο Λάμπρος εγκατέλειψε το Διαφάνι.

Ο άντρας αυτός έμεινε δίπλα της, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και για ένα διάστημα λογοδόθηκαν. Όμως, η καρδιά της Ελένης ανήκε πάντα στον Λάμπρο και ο αρραβώνας τους δεν κράτησε πολύ. Τώρα, εκείνος επιστρέφει στο Διαφάνι και θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την τύχη της Λενιώς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ