Άγριες Μέλισσες: Η συγκινητική ανάρτηση από το τελευταίο γύρισμα, εσύ την είδες;

663

Η σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες τελειώνει για αυτή τη σεζόν και χθες έγιναν τα τελευταία γυρίσματα!

Ο δεύτερος κύκλος ολοκληρώνεται την Πέμπτη 3 Ιουνίου και το τηλεοπτικό κοινό θα αναμένει με αγωνία τον τρίτο κύκλο της σειράς!

Ο σκηνοθέτης, Λευτέρης Χαρίτος δημοσίευσε μια φωτογραφία που τράβηξε η Δανάη Μιχαλάκη και έγραψε: «Πριν δύο χρόνια ξεκίνησε η περιπέτεια αυτή. Με τον Βαγγέλη Κατριτζιδάκη και πολλούς πολλούς πολλούς αγαπημένους συνεργάτες σε όλα τα πόστα.

Σήμερα κλείνει ένας κύκλος. Σας ευχαριστώ όλους για το κουράγιο, τη φαντασία, την πίστη.

Και του χρόνου.#AgriesMelisses Φωτό: Danae Michalaki»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το Πρωινό: «Στο Διαφάνι αλλάζουν όλα. Κάποιοι ήρωες δεν μπορούν να μείνουν πλέον στο Διαφάνι και θα μετακομίσουν στην Λάρισα. Η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας θα είναι βασικός τόπος πλοκής στην τρίτη σεζόν. Ο Δούκας θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών, θα είναι φιλικά προσκείμενος στη χούντα…»!

«Ένα άλλο ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες, όμως, θα αντιδράσει πάρα πολύ έντονα. Έχει αριστερά φρονήματα και γι’ αυτό θα πάρει τον δρόμο της εξορίας. Ένας από τους τόπους εξορίας ήταν και η Λέρος, στα Δωδεκάνησα. Η Λέρος, λοιπόν, θα είναι βασικός τόπος πλοκής των Άγριων Μελισσών την τρίτη σεζόν κι εκεί οδεύει ένα από τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια της σειράς» πρόσθεσε ο Αλέξης Μίχας.

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση του σκηνοθέτη για το τέλος των γυρισμάτων για αυτή τη σεζόν!

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ