Άγριες Μέλισσες: Καρέ καρέ ο γάμος Δρόσως Κωνσταντή

3048

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε καρέ καρέ τον γάμο της Δρόσως και του Κωνσταντή.

Σήμερα γάμος γίνεται… Με το καλά καλέ άντε και συγκινηθήκαμε

Κι ενώ ο Κωνσταντής είναι έτοιμος να τινάξει τα πάντα στον αέρα, η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αναλαμβάνουν να τον συνετίσουν και τα καταφέρνουν. Έτσι εκείνος μετανιωμένος για όσα έκανε η Δρόσω, πάει να τη βρει και αφού της ζητάει συγγνώμη, στην συνέχεια την παρακαλεί να προχωρήσουν τον γάμο τους.

Εκείνη δίνει την πολυπόθητη απάντηση και οι προετοιμασίες αρχίζουν. Η μεγάλη μέρα του γάμου της Δρόσως και του Κωνσταντή επιτέλους έρχεται και το ευτυχισμένο ζευγάρι φτάνει στην εκκλησία, ενώ όλοι οι καλεσμένοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα και δακρύζουν από τη συγκίνηση. Μεγάλοι απόντες Δούκας με τη Μεσσήνη.

Η Δρόσω λάμπει από ευτυχία ενώ ο Κωνσταντής νιώθει ολοκληρωμένος που επιτέλους παντρεύεται τη γυναίκα που αγαπάει! Το μυστήριο ξεκινάει και η χαρά είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά όλων.

Τη στιγμή που η Πηνελόπη, ως κουμπάρα, περνάει τις βέρες στη Δρόσω και τον Κωνσταντή, την ίδια ώρα ο Νικηφόρος βγάζει δύο βέρες από το σακάκι του και κρυφά τις ανταλλάσσουν με την Ασημίνα, ώστε μεταξύ τους να ξέρουν ότι άτυπα έχουν διαβαστεί και να θεωρούνται παντρεμένοι.

Για τη δική τους ευχαρίστηση και μόνο. Όμως ο παπα-γρηγόρης τους βλέπει με την άκρη του ματιού του και όταν ο γάμος της Δρόσως και του Κωνσταντή ολοκληρώνεται, μπροστά σε όλους ανακηρύσσει παντρεμένους και την Ασημίνα με τον Νικηφόρο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίριαλ, αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου, ακολουθούν μεγάλο γλέντι στην πλατεία του χωριού!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ