Άγριες Μέλισσες: Κι όμως, ηθοποιός της σειράς εργάζεται και ως σερβιτόρα

137

Άγριες Μέλισσες: Όσα αποκάλυψε για τη δεύτερη δουλειά της η οποία μάλιστα παραμένει σε… lockdown

Φέτος, συμμετέχει σε μια από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές δουλειές. Η Νεφέλη Κουλούρη είναι η τηλεοπτική Δόμνα στις Άγριες Μέλισσες. Η γνωστή ηθοποιός μετρά πλέον έντεκα χρόνια στην υποκριτική και μιλά για την πορεία της…

Έρχομαι στην πορεία σου, μετράς έντεκα ενεργά χρόνια στο χώρο του θεάτρου. Πώς ήταν η επαγγελματική σου ζωή μέχρι να σου δοθεί π ευκαιρία να συμμετάσχει στη σειρά;

Βγήκα στο θέατρο το 2010, όταν ουσιαστικά ξεκινούσε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Σαφώς ήταν πολύ δύσκολα χρόνια, υπό την έννοια ότι οι τηλεοπτικές δουλειές είχαν σταματήσει, οπότε δεν υπήρχε ούτε καν ως σκέψη το να δώσω βιογραφικά σε εταιρείες παραγωγής εφόσον δεν γίνονταν σειρές. Στράφηκα στο θέατρο και είχα την τύχη να είμαι ενεργή όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν μια τεράστια συλλογή εμπειριών. Τα πάντα ήρθαν στη ζωή μου σταδιακά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν γνώρισα μια ξαφνική επιτυχία, αλλά ήμουν σίγουρη για τα βήματα μου, είχα στο μυαλό μου ξεκάθαρο το τι θέλω και πώς επιθυμώ να πορευθώ στο χώρο.

Παράλληλα δούλευες στο εστιατόριο της οικογένειας σου, το οποίο μάλιστα έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό όνομα: «Ο καλός στρατιώτης Σβέικ».

Πήρε το όνομα του από τον τίτλο ενός πολύ γνωστού τσέχικου μυθιστορήματος. Δούλευα εκεί και εξακολουθώ να δουλεύω. Όχι βέβαια αυτή την περίοδο που η εστίαση -όπως και το θέατρο-, είναι κλειστή. Ήταν συνειδητή μου επιλογή να μην αποκοπώ από το μαγαζί, παρόλο που η βασική μου δουλειά ήταν και είναι η υποκριτική.

Έχει ενδιαφέρον το ότι, παρά την επιτυχία σου, εσύ συνεχίσεις να σερβίρεις τους πελάτες.

Η αλήθεια είναι ότι αρχικά είχα κάποιους ενδοιασμούς και κυρίως αμηχανία για το αν με αναγνωρίσουν. Εννοείται ότι δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα με δουν και θα πουν «Α, σερβίρει» λες και είναι κάτι υποτιμητικό. Όλα είναι θεμιτά. Εμένα η δουλειά αυτή μου εξασφαλίζει ένα εισόδημα σε εποχές που το θέατρο δεν μπορούσε το κάνει. Επίσης η επαφή με τον κόσμο μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Και οι δύο δουλειές μου μου το προσφέρουν αυτό και καθώς είμαι φύσει κοινωνικός άνθρωπος, το απολαμβάνω.

ΠΗΓΗ: 7 ΜΕΡΕΣ TV

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ