Άγριες Μέλισσες: Κι όμως ξανατσιμπούν – Πότε θα προβάλλονται

502

Αποχαιρέτησαν την προηγούμενη εβδομάδα το φανατικό τους τηλεοπτικό κοινό, αλλά οριστικό αντίο για φέτος δεν είπαν ακόμη.

Οι Άγριες Μέλισσες ξαναχτυπούν επιφυλάσσοντας απόψε και αύριο ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις, μέσα από επεισόδια που θα προβληθούν σε επανάληψη.

Η αγαπημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 που έχει αποκτήσει εδώ και δύο χρόνια το πιο φανατικό κοινό, ξαναχτυπά ανέλπιστα και σε ζώνη που μέχρι πρότινος δεν είχαμε συνηθίσει να μας τσιμπούν Άγριες Μέλισσες.

Πότε και ποιες μέρες επιστρέφουν
Το τελευταίο και οριστικό αντίο για φέτος θα πουν σήμερα και αύριο οι Άγριες Μέλισσες, οι οποίες επανακάμπτουν στο βραδινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, με επεισόδια που θα προβληθούν σε επανάληψη.

Αυτή τη φορά το ραντεβού δίνεται απόψε και αύριο στις 21.00. Η Δρόσω, η Ασημίνα, η Μυρσίνη, ο Λάμπρος και η Λενιώ ανταμώνουν και πάλι τηλεοπτικά με τους πιστούς τηλεθεατές τους. Μέσω των τεσσάρων επεισοδίων που θα ξαναδούμε στο αποψινό και αυριανό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 οι συντελεστές της σειράς επιστρέφουν στο ραντεβού τους με τους φαν τους.

Όλο το φινάλε του δεύτερου κύκλου, μέσω των τελευταίων επεισοδίων ξαναζωντανεύει. Η φωτιά, οι αντιδράσεις, τα κλάματα, οι επιθέσεις, το τελευταίο αντίο, το βλέμμα για την επόμενη ημέρα. Όλα ξαναζωντανεύουν στο διπλό φινάλε που υπόσχεται ο ΑΝΤ1, απόψε και αύριο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ