Άγριες Μέλισσες: Ξεκινά ο εφιάλτης της Σοφούλας – Ο Άγγελος θα γίνει ο «σωτήρας» της

288

O Βόσκαρης συνεχίζει τα σχέδιά του για να γλιτώσει από την δίκη ενώ ο Άγγελος ο οποίος συνεχίζει να αγαπά τη Σοφούλα ψάχνει τρόπους για να την προσεγγίσει ξανά.

Παρόλο που το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί από το Διαφάνι, ο νεαρός κάνει προσπάθειες για να τους εντοπίσει. Η απόρριψη που δέχτηκε από την αγαπημένη του, δε τον εμποδίζει από το να την προστατεύσει, από τον αδίστακτο Βόσκαρη.

Οι μέρες περνούν δύσκολα για το ζευγάρι. Η Σοφούλα νιώθει μόνη και απελπισμένη πως αυτή θα είναι η ζωή της από εδώ και πέρα. Παράλληλα, ο Βόσκαρης προσπαθεί με τον δικηγόρο του να βρουν άκρη, για να αποσύρει η Ελένη τις κατηγορίες. Όσο πλησιάζουν στον συμβιβασμό, τόσο πλησιάζει και η μέρα της επιστροφής τους στο χωριό.

Ο Βόσκαρης έχει δείξει το σκληρό του πρόσωπο στην Σοφούλα δύο φορές, έως τώρα. Και τις δύο, έσπασε αντικείμενα μπροστά της, μιλώντας άσχημα. Η πρωταγωνίστρια έχει αρχίσει να φοβάται στο πλευρό του, όμως μια συγγνώμη του, διορθώνει τα πάντα. Μάλιστα, η ίδια πεισμώνει ακόμη περισσότερο, θεωρώντας πως ο άντρας της φέρεται έτσι, λόγω πίεσης. Θέλει να δικαιωθεί, για να φτιάξει ξανά η ζωή της.

Οι εφιαλτικές ημέρες για την μικρή Σοφούλα τώρα ξεκινούν. Τα ξεσπάσματα θα γίνονται όλο και πιο τακτικά, όλο και πιο έντονα. Ο Βόσκαρης θα γίνει ξανά ο αδίστακτος αυτός άντρας, που μισεί τις γυναίκες. Θα κάνει την Σοφούλα να υποφέρει και να καταριέται τον εαυτό της που δεν άκουσε κανέναν.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ