Άγριες Μέλισσες MEGA SPOILER: Η Ώρα Της Μεγάλης Απόδρασης Για Την Ελένη Έφτασε… Αλλά Με Έναν Θάνατο Ακόμη…

350

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Η Σταμίρη μαζί με μια ομάδα γυναικών σχεδιάζουν να το σκάσουν! Όμως το σχέδιο τους δεν πάει όπως το υπολόγιζαν!

Η Φωτεινή με τη βοήθεια του Γκούμα προσπαθούν να μεταφέρουν την Ελένη σε άλλη φυλακή. Έτσι βάζουν το σχέδιο τους σε εφαρμογή. Ο Γκούμας ανώνυμα, καλεί τον Λάμπρο και τον ενημερώνει με γρίφους για τα όσα ζει η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη, αλλά και τη σχέση του με τους Σεβαστούς.

Ο Λάμπρος ρωτάει επίμονα να μάθει ποιος είναι, αλλά η γραμμή κλείνει! Εκείνος αναστατώνεται με όσα άκουσε και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να συναντήσει τον Βόσκαρη.

Όμως η συνάντηση αυτή δεν καταλήγει κάπου, με τον Λάμπρο να μην παίρνει τις απαντήσει που θέλει, αλλά και τον Βόσκαρη να «παίζει» μαζί του. Ο δάσκαλος προσπαθεί με άλλους τρόπους να μάθει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Βόσκαρης και ποια η σχέση του με τους Σεβαστούς. Άγριες Μέλισσες εξελίξεις

Παράλληλα, επισκέπτεται την Ελένη στη φυλακή και χωρίς να της αφήνει άλλα περιθώρια, απαιτεί να μάθει όλα όσα της συμβαίνουν. Εκείνη μαζεύει όσο κουράγιο της απέμεινε και του ,εξιστορεί τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, αποφεύγοντας να του πει για τον βιασμό και την εγκυμοσύνη της αλλά και ότι είχε δει τη Μυρσίνη στις φυλακές.

Ωστόσο, τον αποτρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειες με σκοπό να γλιτώσει από τον εφιάλτη που ζει. Ο Λάμπρος μετά την εξομολόγηση της προσπαθεί με τον Σαράφη να την πάρουν από εκεί αλλά συναντούν εμπόδια…

Η Φωτεινή ζητάει γι’ άλλη μια φορά τη βοήθεια του Γκούμα για να μεταφερθεί η Ελένη σε άλλη φυλακή, ενώ ο Βόσκαρης που υποψιάζεται πως το «δεξί του χέρι» του βάζει τρικλοποδιές και έτσι βάζει τη Μαίρη να παρακολουθήσει τις κινήσεις του δεσμοφύλακα: «θα μου λες όσα βλέπεις και όσα ακούς», της λέει.

Ο Βόσκαρης της κόβει κάθε συζήτηση και απαιτεί να κάνει αυτό της ανέθεσε, αλλιώς θα την τιμωρήσει στην απομόνωση. Την ίδια ώρα, η Χριστίνα που γνωρίζει κι εκείνη το δράμα που ζει η αυτό! Να αποδράσουμε», ισχυρίζεται και η Ελένη έχει αντιρρήσεις: «Εχεις τρελαθεί! Δεν μπορεί να γίνει αυτό! Είναι επικίνδυνο».

Όμως εκείνη επιμένει: «Και τι προτιμάς; Να είμαστε εδώ μέσα μια ζωή και να μας φέρονται σαν ζώα; Η απόδραση είναι ο μόνος τρόπος να γλιτώσουμε, πρέπει να καταστρώσουμε το σχέδιο για να το πετύχουμε». Η Ελένη και η Φωτεινή προσπαθούν να αποτρέψουν τη Χριστίνα από το να αποδράσει αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη: «Εγώ θα φύγω από εδώ και όποια θέλει ακολουθεί».

Η Φωτεινή πείθεται πως η απόδραση είναι η λύση για να γλιτώσουν και η Ελένη, μη έχοντας τι άλλο να κάνει, αποφασίζει να τις βοηθήσει καθώς, ξέρει τον τρόπο να το πετύχουν. Το ίδιο βράδυ ο Βόσκαρης φέρνει την Ελένη στο σπίτι του, βάζοντας στόχο να μάθει την πραγματική αιτία της δολοφονίας του Σέργιου. Ομως αυτή τη φορά η Ελένη δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και η «μονομαχία» τους θα καταλήξει με τον Βόσκαρη να πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος από τα χτυπήματα της. Εκείνη καταφέρνει να πάρει τα κλειδιά του και όταν επιστρέφει στη φυλακή αποδρά μαζί με μια ομάδα γυναικών.

Αμέσως σημαίνει συναγερμός και οπλισμένοι άντρες βγαίνουν στο δάσος να τις ψάξουν. Κάποια στιγμή η Φωτεινή πέφτει στο έδαφος και η Ελένη τρέχει να τη σώσει. Ομως εκείνη τη διώχνει: «Φύγε να σωθείς». την προτρέπει και εκείνη την ακούει. Ενας πυροβολισμός σοκάρει τους πάντες. Η σφαίρα πετυχαίνει τη Φωτεινή, η οποία αφήνει την τελευταία της πνοή και η Ελένη συγκλονισμένη καταλαβαίνει τι έχει γίνει… Ομως συνεχίζει να τρέχει να σωθεί!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ