Άγριες Μέλισσες: Μεγάλο πάρτι στο Διαφάνι για την προαγωγή του Προύσαλη

117

Ο Προύσαλης παίρνει προαγωγή και βρίσκεται στη θέση που ήταν και πρότινος, στις Άγριες Μέλισσες. Το Διαφάνι ετοιμάζεται ξανά για ένα μεγάλο γλέντι που θα φέρει χαρά σε όλους, εκτός από τους Σεβαστούς και τις αδελφές Σταμίρη.

Ένας νέος πόλεμος έχει ξεκινήσει ανάμεσα σε εκείνες και τον Νικηφόρο, ο οποίος δηλώνει αποφασισμένος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα.

Ενώ στο καφενείο επικρατεί μεγάλη χαρά, η Ελένη και ο Λάμπρος προσπαθούν να μαζέψουν τα σπασμένα της Δρόσως και της Ασημίνας. Όλοι γιορτάζουν πανηγυρικά την ήττα του Βόσκαρη, με τον Τόλια και την Παγώνα να αγκαλιάζουν ξανά το παιδί τους, σφιχτά. Κάποια σπίτια ανοίγουν από ευτυχία, ενώ άλλα κλείνουν πόρτες και παράθυρα, βυθισμένα στο σκοτάδι.

Τα καλά νέα πέφτουν σαν βροχή στην οικογένεια του Προύσαλη και της Ρίζως. Η πρόταση γάμου έδωσε μεγάλη χαρά στους κατοίκους του Διαφανίου, αλλά και στους τηλεθεατές. Όλοι ζητούσαν εδώ και καιρό ένα ευτυχισμένο τέλος για αυτό το ζευγάρι. Η Ρίζω και Προύσαλης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με την φυλάκιση του Βόσκαρη να ευνοεί ακόμη περισσότερο τις συνθήκες.

Ο Προύσαλης παίρνει προαγωγή και γίνεται ξανά διοικητής, στις Άγριες Μέλισσες. Στο πλευρό του έχει τον Άγγελο, ο οποίος γίνεται καλός του φίλος, αλλά και εξαιρετικός συνάδελφος. Έτσι, το Διαφάνι μπορεί, πλέον, να μένει ήσυχο. Η τάξη και η ασφάλεια επέστρεψαν στα χέρια του Βασίλη Προύσαλη, ο οποίος είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στο μεταξύ, η επιμέλεια του Ευτύχη περνάει στα χέρια του νέου ζευγαριού, με την κοινωνική λειτουργό να περνάει για τακτικές επισκέψεις από το σπίτι τους. Η Ρίζω, όμως δείχνει εξαιρετικά προετοιμασμένη. Καταφέρνει και τρυπώνει τον μικρό στο σπίτι της για να πείσει την κοινωνική λειτουργό πως όλα κυλούν, όπως ακριβώς έχουν συμφωνηθεί.

Άλλωστε, η προαγωγή που πήρε ο Προύσαλης στις Άγριες Μέλισσες, ευνόησε περισσότερο τη διαδικασία της υιοθεσίας. Όλα αυτά, χωρίς τις αδελφές Σταμίρη, οι οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν το δικό τους γολγοθά. Η Ασημίνα επιστρέφει από το Παρίσι μόνη, εξαντλημένη και γεμάτη πόνο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ