Άγριες Μέλισσες: Μεγάλο σοκ για την Ουρανία

215

Μια άσχημη εξέλιξη έρχεται στις «Άγριες Μέλισσες» για μια από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες της σειράς, την Ουρανία.

Ο ενθουσιασμός της Ουρανίας για το νέο της εγχείρημα είναι τόσο μεγάλος σε σημείο τέτοιο ώστε να μη σκέφτεται το ενδεχόμενο μιας πιθανής αποτυχίας. Η αγαπημένη μας μοδίστρα λατρεύει τη δουλειά της και η πρόταση του μεγαλέμπορου Τσαμπαρδή τη βρίσκει σε μια στιγμή απογοήτευσης. Από τη μια μέρα στην άλλη το ηθικό της Ουρανίας ανεβαίνει στα ύψη και βλέπει πλέον τη νέα αυτή συνεργασία της ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ανοίξει τα φτερά της στον επιχειρηματικό ορίζοντα.

Αλλά δυστυχώς η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι στη πλάτη της Ουρανίας αφού όπως θα δούμε στη συνέχεια η γλυκιά μοδίστρα θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Άγριες Μέλισσες: Ο Τσαμπαρδής δίνει ακάλυπτες επιταγές στην Ουρανία
Πιο συγκεκριμένα η ώρα για να παραλάβει την παραγγελία του ο Τσαμπαρδής πλησιάζει. Οι ραπτομηχανές της Ουρανίας και των κοριτσιών που έχει πάρει στη δούλεψη της έχουν πάρει «φωτιά».

Η κατασκευή των ρούχων ολοκληρώνεται και η Ουρανία είναι χαρούμενη που θα παραδώσει το εμπόρευμα στην ώρα του. Ο Μίμης Τσαμπαρδής εμφανίζεται στο Διαφάνι και στον επαγγελματικό χώρο της Ουρανίας ζητώντας την παραγγελία των ρούχων του. Η Ουρανία του παραδίδει το εμπόρευμα και ο Τσαμπαρδής την πληρώνει δίνοντας της επιταγές. Ο Τσαμπαρδής φορτώνει το εμπόρευμα στο αυτοκίνητο του και φεύγει περιχαρής από το Διαφάνι.

Η Ουρανία στην αρχή είναι κι αυτή περιχαρής που όλα πήγανε καλά με την εκτέλεση της παραγγελίας αλλά μετά από κάποιες μέρες θα της έρθει «ο ουρανός στο κεφάλι». Θα πάει στη τράπεζα να εξαργυρώσει τις επιταγές του Τσαμπαρδή κι εκεί θα πάθει το μεγάλο σοκ. Ο υπάλληλος της λέει ότι οι επιταγές που έχει στα χέρια της είναι ακάλυπτες. Η Ουρανία θέλει «ν’ ανοίξει η γη να την καταπιεί». Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο κόπος της όλος πάει χαμένος. Κι ότι τη πάτησε έτσι. Φανερά απογοητευμένη παίρνει το δρόμο της επιστροφής για το Διαφάνι.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ