Άγριες Μέλισσες: Μόνο ο θάνατος χωρίζει Δούκα και Μυρσίνη

186

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως τον Δούκα και την Μυρσίνη τους χωρίζει μόνο ο θάνατος.

Αφήστε ήσυχο το διαβολοζευγαρο της καρδιάς μας σε μια έπαυλη με ένα μπάτλερ να αρμενίζουν την θάλασσα! Να αυτό είναι το τέλος που τους αξίζει!

Το τέλος της Μυρσίνης και του Δούκα Σεβαστού θα είναι δραματικό και λυτρωτικό για τους τηλεθεατές και τους υπόλοιπους ήρωες των Άγριων Μελισσών.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και αγαπητά ζευγάρια των Άγριων Μελισσών (παρά το ρόλο τους ως μισητοί προς το κοινό χαρακτήρες) φτάνει προς το φινάλε. Στο τέλος του τρίτου και τελευταίου κύκλου της σειράς, θα υπάρξει χωρισμός αλλά και δικαίωση, έστω και δραματική για τον Δούκα Σεβαστό.

Έρχεται όμως και η διαφορετική τιμωρία της Μυρσίνης. Στο άκουσμα αυτή της πληροφορίας, μέχρι και το κοινό στο Twitter ανακουφίστηκε, για να μην πούμε πως πανηγύρισε.

Τον προδίδει η καρδιά του στην φυλακή
Ο Δούκας, όπως έχουμε δει ήδη από χθες, στήνει μία παγίδα στον γιο του Κωνσταντή και παίρνει την απόφαση να σώσει την περιουσία του και να θυσιάσει το Διαφάνι, όπου και θα γίνει τελικά το αεροδρόμιο. Ο αγώνας που έκανε ήταν μάταιος και τώρα επιστρέφει στον παλιό, κακό εαυτό του.

Όμως η Πηνελόπη που συνεχίζει την έρευνά της για τον Αλέξη, με την πολύτιμη βοήθεια της Αντιγόνης που λέει την αλήθεια για την ψευδομαρτυρία της, καταφέρνει να τον κλείσει στην φυλακή. Τα παιδιά του Σεβαστού νιώθουν δικαιωμένα, όπως και οι αδελφές Σταμίρη.

Και όπως είχε πει κάποτε στην Μυρσίνη: «Μόνο ο θάνατος θα μας χωρίσει». Τελικά τους χωρίζει, αφού τον Δούκα, τον προδίδει η καρδιά του και παθαίνει ανακοπή στο κελί του. Η Μυρσίνη χάνει τα λογικά της. Μπορεί κάποια στιγμή να στάθηκε απέναντι του, αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να τον αγαπά.

Η απώλεια του είναι σοκαριστική για εκείνη. Δεν μπορεί να ζει χωρίς τον Δούκα. Μόνη θα μείνει στο σπίτι των Σεβαστών, χωρίς παρηγοριά, παρά μόνο με την φροντίδα της Αγορίτσας. Αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη τιμωρία της. Η απομόνωση. Θα είναι το τρίτο σοκ της ζωής της, μετά την αυτοκτονία του πατέρα της και την δολοφονία του Σέργιου.

Οι χρήστες του Twitter πάντως, ήδη με την δικαίωση που θα έρθει στo σενάριο, νιώθουν ανακουφισμένοι και το εξέφρασαν ήδη με τα σχόλιά τους.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε γιατί τους το οφείλουμε, πως ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Διδασκάλου μένουν στην τηλεοπτική ιστορία, σύμφωνα με το queen, ως ένα από τα πιο ταιριαστά υποκριτικά και ταλαντούχα ζευγάρια. Σίγουρα, από τους βασικούς παράγοντες της τόσο μεγάλης επιτυχίας της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ