Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας Μεγαρίτης θα είναι ο νέος… Δούκας του Διαφανίου

1070

Μετά την δραματική νύχτα που έζησε το Διαφάνι και τα όσα τραγικά ακολούθησαν στα δυο τελευταία επεισόδια της δεύτερης σεζόν των Άγριων Μελισσών, ο Δούκας και η Μυρσίνη ουσιαστηκαν εκδιώχθηκαν από τους κατοίκους του χωριού και η τρίτη σεζόν θα τους βρει στη Λάρισα.

Στο αρχοντικό τους, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο «Πρωινό», μετακομίζει την περίοδο της επταετίας ένας ακόμα πιο σκληρός χαρακτήρας, ο Ακύλας Μεγαρίτης (τον υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης), φασίστας και επικεφαλής της οργάνωσης «Αβάντων».

Μαζί του μετακομίζει και η καλλονή σύζυγός του, Ζωή, με τα δύο τους παιδιά, και με τη δική της κρυφή και πονεμένη ιστορία.

Το μόνο που μένει, πλέον, είναι να δούμε τι σχέση θα έχει ο Ακύλας Μεγαρίτης με το χουντικό καθεστώς, τι σχέση θα έχει ο Δούκας με τους δικτάτορες και κυρίως τι σχέση θα έχουν οι δυο άνδρες μεταξύ τους και βέβαια σε τι νέες περιπέτειες θα οδηγήσει αυτή τους ήρωες της σειράς στον τρίτο κύκλο.

Άγριες Μέλισσες: Ακύλας Μεγαρίτης – Αυτός είναι ο νέος κακός

Ο Ακύλας Μεγαρίτης εισβάλλει στις Άγριες Μέλισσες, φέρνοντας μαζί του ένα νέο κύκλο ιστοριών. Πράγματι, οι ανοιχτοί λογαριασμοί θα κλείσουν, με το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου. Μία νέα υπόθεση ξεκινάει, πολύ διαφορετική από όσα έχουμε δει μέχρι και σήμερα. Οι Άγριες Μέλισσες αλλάζουν, με έναν νέο “κακό” να παίρνει τη σκυτάλη.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη φεύγουν από το Διαφάνι, μετά τα τελευταία γεγονότα που άλλαξαν τη ζωή τους. Οι αδελφές Σταμίρη μένουν πίσω, μαζεύοντας τα σπασμένα και φτιάχνοντας τη ζωή τους από την αρχή. Μόνο που, κανείς δεν έχει υπολογίσει τις δυσκολίες που θα φέρει η αλλαγή στην πολιτική σκηνή. Το σκοτάδι είναι έτοιμο να απλωθεί ξανά.

Ο αδίστακτος Ακύλας Μεγαρίτης

Σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει έως τώρα ηθοποιοί και συντελεστές, ο Ακύλας Μεγαρίτης θα είναι ένας από τους πιο αδίστακτους χαρακτήρες, στις Άγριες Μέλισσες. Θα έρθει στο Διαφάνι, μετά την αποφυλάκισή του. Μαζί του θα ακολουθήσουν η σύζυγός του η Ζωή, καθώς και τα δύο του παιδιά. Το κάθε μέλος της οικογένειας, θα κουβαλάει τη δική του ιστορία.

Ο Ακύλας θα εγκατασταθεί στο σπίτι του Δούκα. Θα γίνει ο τρόμος όλων των κατοίκων του Διαφανίου. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της σειράς, θα είναι χειρότερος και από τον Μάνο Βόσκαρη, αλλά και από τον Δούκα Σεβαστό. Άλλωστε, υπάρχει μία πολύ σημαντική διαφορά ανάμεσα στους δύο: η πολιτική εξουσία, που δίνει δύναμη και προκαλεί φόβο.

Ο Δούκας θα έχει καλές σχέσεις με τον νέο χαρακτήρα. Αυτοί που θα του πάνε κόντρα, θα είναι όλοι οι κάτοικοι του Διαφανίου. Ακόμη και οι αδελφές Σταμίρη θα βρεθούν στο στόχαστρό του. Ο Ακύλας Μεγαρίτης θα κυριαρχήσει στις Άγριες Μέλισσες, βάζοντας σε νέες περιπέτειες τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές. Μία νέα ιστορία αίματος ξεκινάει.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ