ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο δικηγόρος της Ελένης αποκαλύπτει τις εξελίξεις – Ο μάρτυρας κλειδί

179

O Δημήτρης Μαζιώτης, ο δικηγόρος της Ελένης Σταμίρη από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε»

Τίποτα δεν είναι δεδομένο στο Διαφάνι, αφού τα επόμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες» «γράφονται» βήμα βήμα από τους δημιουργούς της σειράς, που συζητούν και την προβολή τρίτης σεζόν. Η Ανέτ γίνεται συνένοχος του Δούκα, χωρίς να το θέλει και οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι συγκλονιστικές με τον Μάνο Βόσκαρη (ρόλο που ερμηνεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης) να πλησιάζει σε ένα τέλος που προκαλεί ανατριχίλα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 22 Μαρτίου ο Κωνσταντής πείθει τη Δρόσω και οι δυο τους ετοιμάζονται ν’ αναχωρήσουν για το Παρίσι, την ώρα που ο έρωτας της Ασημίνας και του Νικηφόρου δείχνει να αναθερμαίνεται. Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός μετά την κλήτευση της Μυρσίνης στο δικαστήριο. Ο Δούκας αποφασίζει να συναντηθούν με τον Βόσκαρη, προκειμένου να έρθουν σε μια συνεννόηση για να μείνει κρυφός ο ρόλος της Μυρσίνης σ’ αυτήν την υπόθεση. Η συνάντηση όμως θα πάρει απρόσμενη τροπή…

Η Δέσπω βρίσκει την μοναδική λύση για να παραμείνει ο Ευτύχης δίπλα στον Μιλτιάδη και την Βιολέτα. Ο Μελέτης αρχίζει μια έρευνα για να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, όμως η Δόμνα δηλώνει πως γνωρίζει ήδη τον πραγματικό ένοχο και η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα… για όλους.

Ένας μάρτυρας κλειδί θα εμφανιστεί για να δώσει θάρρος στην Ελένη και να «κάψει» τον Βόσκαρη. Αυτός σύμφωνα με το spoiler του «Ευτυχείτε» δεν θα είναι η Σοφούλα ή η Μυρσίνη αλλά ένα πρόσωπο που θα προέλθει από τον Δούκα. Ο Δούκας θα βοηθήσει την Ελένη να βάλει φυλακή τον Βόσκαρη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ