Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μας ξεναγεί στην εξορία

638

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, αποφάσισε να κάνει μία μικρή “εισαγωγή” στους τηλεθεατές της σειράς Άγριες Μέλισσες, μέσα από μία ξενάγηση στην εξορία της Λέρου. Όπως ακούγεται τελευταία, ο Λάμπρος θα ακολουθήσει τον δρόμο της εξορίας, περνώντας πολύ άσχημα, μακριά από την αγαπημένη του Λενιώ.

Έτσι, θα αφήσει το πεδίο ελεύθερο, για να μπορέσει ο Ακύλας να εκπληρώσει την μεγάλη του εκδικητική επιθυμία. Οι πεποιθήσεις του Λάμπρου, αλλά και οι αγώνες του για την προστασία των αδυνάτων, θα τον θέσουν στο επίκεντρο των χουντικών. Έτσι, δε θα αργήσει να βρεθεί στη Λέρο, μαζί με αρκετούς συγχωριανούς του…

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος βιώνει την εξορία και τα ιστορικά αυτά γεγονότα, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες, εντατικά. Ο ηθοποιός βρίσκεται στα Άλινδα της Λέρου, οπού εκεί βρίσκεται το ιστορικό και λαογραφικό Μουσείο στον Πύργο του Μπελλένη.

Ένα κομψό παλιό αρχοντικό, πρώην θερινή κατοικία του Παρίση Μπελλένη, είναι σήμερα το σπίτι του Ιστορικού & Λαογραφικού Μουσείου, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία του νησιού και των κατοίκων του.

Στο ισόγειο βρίσκεται μία αίθουσα αφιερωμένη στον αγωνιστή Κυριάκο Τσακίρη, που εξορίστηκε στη Λέρο και γέμισε με τέχνη τις ώρες της απέραντης μοναξιάς του. Εκεί, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος φωτογραφίζει κάποια έργα και τα μοιράζεται με το κοινό, δείχνοντας πως η νέα εποχή έρχεται στις Άγριες Μέλισσες. Μία εποχή σκοτεινή, έτοιμη να μας καθηλώσει…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ