Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής αργοπεθαίνει… και το σκοτάδι αρχίζει να τον περικυκλώνει

609

Το πρόβλημα στο συκώτι ξανά χτυπά, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντής να κινδυνεύει, στις Άγριες Μέλισσες. Η κατάστασή του πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και όλοι τρέμουν στην ιδέα πως η ζωή του κινδυνεύει.

Πράγματι, ο Κωνσταντής, παρόλο που δεν πίνει, έρχεται ξανά αντιμέτωπος με τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν. Το άγχος με το αεροδρόμιο, τα σχέδια του πατέρα του και το άγχος της καθημερινότητας, τον έχουν κάνει να χάσει το μυαλό.

Ακόμη και η Δρόσω στέκεται δίπλα του και δυσκολεύεται να διαχειριστεί την κατάσταση. Το ζευγάρι συγκρούεται έντονα και η κρίση στη σχέση τους είναι τεράστια. Ο ίδιος ο Κωνσταντής δείχνει να αδιαφορεί για την υγεία του, με το συκώτι του να τον εγκαταλείπει, στις Άγριες Μέλισσες.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi και την Γιάννα Παπανικολάου, ο Κωνσταντής θα βυθιστεί στις ενοχές του για τον Μελέτη. Θα θελήσει να τον προσεγγίσει ξανά, να του συμπαρασταθεί, να τον βοηθήσει… Θέλει να ξανά χτίσει τη φιλία αυτή από την αρχή.

Ο πρωταγωνιστής αλλάζει σημαντικά. Όλοι παρατηρούν πως δεν είναι ο ίδιος. Έχει έντονα ξεσπάσματα, με το σκοτάδι να τον περικυκλώνει. Όλα κρέμονται από μία κλωστή και οι πρωταγωνιστές τρέχουν να τον βοηθήσουν..

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ