Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής εγκαταλείπει οριστικά τους Σεβαστούς

1939

Μετά τα τελευταία γεγονότα με τον συνεταιρισμό και τον Μιλτιάδη, ο Δούκας χάνει ένα προς ένα τα παιδιά του από το πλευρό του.

Ο Κωνσταντής συνειδητοποιεί πως δε μπορεί να συνυπάρξει με τους Σεβαστούς, στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα να φεύγει από το σπίτι. Η Μυρσίνη πανικοβάλλεται, παρατηρώντας την οικογένειά της να διαλύεται μέσα σε μια στιγμή.

Ο Κωνσταντής έρχεται σε μεγάλη ρήξη με τον Δούκα, αλλά και με τον Μελέτη. Δε μπορεί να διανοηθεί πόσο βρώμικα παιχνίδια παίζουν, ενάντια στους αγρότες. Γνωρίζοντας πως η Δρόσω χάνει επίσης τα περιουσιακά της στοιχεία, αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό της. Είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της και με το να βλέπει τον πατέρα του να την καταστρέφει, καταρρέει.

Έτσι, ο Κωνσταντής φεύγει από το σπίτι των Σεβαστών, στις Άγριες Μέλισσες, μαζεύοντας όλα του τα πράγματα. Βρίσκει καταφύγιο στο μικρό σπιτάκι, όπου φιλοξενούσε τον Νικηφόρο, μέχρι να πείσει την Δρόσω να φύγουν μακριά από το Διαφάνι. Ο Δούκας εξοργίζεται με την στάση του, έχει όμως στο πλευρό του τον Μελέτη. Οι δυο τους ετοιμάζονται να φτάσουν στα άκρα, για να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Δούκας βρίσκει τους γιους του στο πρόσωπο του Μελέτη, με την Πηνελόπη να του γυρίζει, επίσης, την πλάτη. Η ίδια θα αποκαλύψει στον Αλέξη την αλήθεια για τον Θέμελη, με τα σχέδια του Σεβαστού να βρίσκονται ξανά σε κίνδυνο. Αυτή τη φορά, θα είναι μόνος του, χωρίς τα παιδιά του στο πλευρό του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ