Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής συμμαχεί με την Ασημίνα

463

Οι συμπεριφορές των ηρώων αλλάζουν και οι σχέσεις τους διαμορφώνονται, ανάλογα με το συμφέρον, αλλά και με το δίκαιο, το σωστό. Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μία συγκλονιστική εξέλιξη. Ο Κωνσταντής θα συμμαχήσει με την Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή σε Σεβαστούς και Σταμίρη.

Ένα γεγονός που δε θα μείνει ασχολίαστο από τον Νικηφόρο, ο οποίος θα αντιδράσει αναλόγως. Η σχέση του με τον αδερφό του είναι καταδικασμένη να γεμίζει από μίσος και διχόνοια, διαρκώς. Το διαζύγιο που θα ζητήσει ο Νικηφόρος θα διχάσει τους Σεβαστούς, με τον Κωνσταντή να επιλέγει το αντίθετο στρατόπεδο. Η θύελλα αντιδράσεων που θα ξεσηκωθεί, θα είναι τεράστια και επικίνδυνη.

Στο πλευρό της Ασημίνας Κωνσταντής & Πηνελόπη
Η είδηση του χωρισμού θα σκάσει σαν βόμβα στους Σεβαστούς. Ο Νικηφόρος, όχι μόνο πετάει την Ασημίνα έξω από το σπίτι του, αλλά της απαγορεύει να βλέπει και το παιδί. Οι Σεβαστοί, χωρίς να γνωρίζουν την αληθινή αιτία του διαζυγίου, εναντιώνονται στον Νικηφόρο. Ακόμη και ο Δούκας θα πάρει θέση σε αυτό, τονίζοντας πόσο παράλογος είναι ο γιος του.

Η οργή του πρωταγωνιστή θα ξεσπάσει στις Άγριες Μέλισσες, όταν ο Κωνσταντής υποστηρίξει με κάθε κόστος την Ασημίνα. Μάλιστα, δε θα διστάζει να την προσεγγίσει, δηλώνοντάς της πως θα κάνει τα πάντα για να αλλάξει γνώμη ο αδελφός του. Μπορεί η Δρόσω και ο Κωνσταντής να ήθελαν το παιδί, αυτή η εξέλιξη, όμως, δεν είναι επιθυμητή από κανέναν.

Επιπλέον, η Πηνελόπη θα εκφράσει τα δικά της παράπονα στον αδελφό της. Θα τρέξει δίπλα στην αγαπημένη της φίλη, την Ασημίνα, παρηγορώντας τη, όπως και ο Κωνσταντής, στις Άγριες Μέλισσες. Θα της δώσει κουράγιο και ελπίδα. Φυσικά, η Ασημίνα δε θα καταφέρει να επηρεαστεί θετικά. Γνωρίζει πως η στήριξη των Σεβαστών είναι προσωρινή. Όταν μάθουν την αλήθεια, θα χάσει το παιδί για πάντα από κοντά της…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ