Άγριες Μέλισσες: Ο Νέστορας εκδικείται για τον θάνατο της Ανέτ

1269

Ένας που θα ξεχάσει με δυσκολία τον θάνατο της Ανέτ, στις Άγριες Μέλισσες, θα είναι ο Νέστορας. Ο Νέστορας θα παλέψει για να δοθεί δικαιοσύνη, στον άδικο θάνατο της αγαπημένης του ηρωίδας.

Η Ανέτ έχασε άδοξα τη ζωή της, στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου. Ο λόγος που αυτοκτόνησε ήταν για να εμποδίσει τον αδελφό της και τον γιο της να βάψουν ξανά τα χέρια τους με αίμα.

Όπως είπε και η ίδια “Ελπίζω το αίμα μου να είναι το τελευταίο”. Ο Νέστορας θρήνησε πάνω από το πτώμα της αγαπημένης του, με τα δάκρυα να κυλούν ασταμάτητα. Στα νέα επεισόδια θα έρθει η ώρα να εκδικηθεί για την αγαπημένη του Ανέτ.

Ο Νέστορας δικαιώνει την Ανέτ
Σε μία πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος στο TV24, δήλωσε πως ο Νέστορας δεν έχει ξεχάσει την Ανέτ, στις Άγριες Μέλισσες. Μάλιστα, ανέφερε πως ο Δούκας θα παραστεί σε δίκη, στην οποία σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο ίδιος.

Θα υπερασπιστεί με σθένος την Ανέτ, ζητώντας την απόλυτη δικαίωση για την ηρωίδα που θυσίασε τη ζωή της για το καλό όλων. Όπως επισήμανε:

«Ο Νέστορας δεν έχει ξεχάσει την Ανέτ. Θα γίνει δίκη για τον Δούκα, στην οποία ο Ταξίαρχος θα παρευρεθεί. Νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί την Ανέτ. Η αυτοκτονία της τον γεμίζει με πόνο και θυμό. Θέλει να βγει μπροστά και να ξεσκεπάσει τον Δούκα, για όλους τους φόνους που έχει κάνει.

Θα προσπαθήσει να συνδέσει τα γεγονότα και θα ζητήσει να καταθέσει στο δικαστήριο. Θα έχουμε συγκρούσεις με τους συνηγόρους του. Για εκείνον, είναι μία ευκαιρία να δικαιωθεί η Ανέτ. Το ότι έφτασε στο σημείο να δηλητηριαστεί αυτό το πλάσμα, είναι πολύ άδικο».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ