Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος Γκρεμίζει Τον Κόσμο Του Κωνσταντή

892

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί ο Κωνσταντής, στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Κι αυτό γιατί ο Νικηφόρος θα φροντίσει με δύο του λόγια να γκρεμίσει τον κόσμο του πρωταγωνιστή.

Για πρώτη φορά, ο Κωνσταντής δείχνει έναν διαφορετικό χαρακτήρα στη σειρά. Έπαψε να είναι αυτό το ανώριμο αγόρι που ακολουθεί εντολές κοιτάζει μόνο την καλοπέρασή του.

Ερωτεύτηκε την μικρή Δρόσω και η ζωή του άλλαξε ριζικά. Έγινε πιο υπεύθυνος, ονειροπόλος και ρομαντικός. Άρχισε να νοιάζεται για τον συνάνθρωπό του και να βλέπει την εξουσία που ασκεί ο Δούκας διαφορετικά. Προτεραιότητά του είναι να σταθεί δίπλα στην Δρόσω, η οποία έχει υποφέρει πολλά έως τώρα στη ζωή της. Ένα γεγονός, όμως, θα τα διαλύσει όλα μέσα σε μια στιγμή.

Όταν ο Νικηφόρος του αποκαλύπτει πως ακριβώς έγινε η δολοφονία του Σέργιου, ο Κωνσταντής ξεσπάει στο ποτό, στις Άγριες Μέλισσες. Οι ενοχές του τον πνίγουν ακόμη περισσότερο, διότι συνειδητοποιεί πόσο άδικα έφυγε ο Γιάννος από τη ζωή. Το ρίχνει στο ποτό και δείχνει απελπισμένος. Η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία, τον πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Κωνσταντής θα έχει μία έντονη συζήτηση με τον Μιλτιάδη, στο νεκροταφείο. Οι δυο τους θα κλάψουν για δύο ψυχές, των οποίων η απώλεια έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τους. Η ψυχή του Κωνσταντή έχει γίνει χίλια κομμάτια, τα οποία δε γνωρίζει πως να ενώσει. Αμέσως, θα τρέξει στην Δρόσω, με την παρουσία του στο σπίτι να δηλώνει ξεκάθαρα τα όσα θα ακολουθήσουν.

Ο Κωνσταντής ακούει με προσοχή την Δρόσω να παραδέχεται τον φόνο και καταρρέει, στις Άγριες Μέλισσες. Δάκρυα θα γεμίσουν το πρόσωπό του, καθώς το μίσος του για την Ελένη εξαπλώθηκε σε όλες τις αδελφές Σταμίρη. Ένα μίσος που δε θα κρατήσει για πολύ, καθώς τα συναισθήματά του για την μικρή του Δρόσω είναι πολύ πιο έντονα…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ