Άγριες Μέλισσες: Ο ρόλος του Μελέτη στην εξόντωση της Ελένης Σταμίρη

542

Γι’ αυτό και είναι εκείνος που θα την πολεμήσει όσο κανένας. Με σύμμαχο το πιο πιστό του σκυλί, το Μελέτη (Γιώργο Γεροντιδάκη) θα πλησιάσει την Ελένη, έχοντας καταστρώσει σχέδιο εξόντωσής της.

Αρχικά της προτείνει να εξαφανιστεί από το χωριό, βρίσκοντας μια δικαιολογία απέναντι στους συγχωριανούς της. Στη συνέχεια σπεύδει να της ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να συγχωρήσει όλα όσα έκανε στην οικογένειά του.

Ο Δούκας όμως δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Μέσω του Μελέτη -όπως θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες των επόμενων εβδομάδων- στέλνει τελεσίγραφο στην Ελένη, λέγοντάς της ότι πρέπει να φύγει μια για πάντα από το Διαφάνι, καθώς όπως της διαμηνύει δεν θα θέλει εκείνη να δει πόσο άσβεστο είναι το μίσος που νιώθει εκείνος και η Μυρσίνη για τη φόνισσα του γιου τους.

Δούκας και Μελέτης ενάντια στη Λενιώ λοιπόν, τις επόμενες εβδομάδες στη σειρά “Άγριες Μέλισσες” με τις εξελίξεις για μια ακόμα φορά να είναι καταιγιστικές.

Ποιοί θα σταθούν στο πλευρό της Ελένης

Την ίδια ώρα όμως που η Λενιώ πατάει το πόδι της ξανά στον τόπο της, οι συγχωριανοί της αντιδρούν ο καθένας με τον τρόπο του. Στο πλευρό της είναι ο Λάμπρος, η Βιολέτα (Θεοφανία Παπαθωμά) αλλά και ο Νέστορας (Παύλος Ορκόπουλος), ο οποίος θα είναι ο φύλακας άγγελός της για πολλά επεισόδια, σύμφωνα με το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.

Η Ελένη όμως ξέρει ποιοι δεν έχουν δει με καλό μάτι την επιστροφή της, τους ξέρει, απλά δεν γνωρίζει ακόμα τις προθέσεις τους απέναντί της. Η Μυρσίνη (Κατερίνα Διδασκάλου) ανήκει σε εκείνες που δεν ήθελε επ’ ουδενί να δει να επιστρέφει η φόνισσα του γιου της στο Διαφάνι. Μίσος για την Ελένη έχει και ο Δούκας Σεβαστός. Ποτέ δεν συμπάθησε την Ελένη Σταμίρη, πόσω μάλλον όταν έμαθε για την εγκληματική της πράξη.

Ο Λάμπρος ψάχνει απαντήσεις

Ο Λάμπρος είναι ευτυχισμένος που θα είναι ξανά μαζί μετά από έξι χρόνια με την αγαπημένη του. Το μοναδικό «αγκάθι» στη σχέση τους είναι τα όσα έζησε η Ελένη στη φυλακή, για τα οποία ποτέ η Λενιώ δεν του έχει μιλήσει. Εκείνος όμως δηλώνει αποφασισμένος να μάθει τα πάντα για τη σχέση της με το Βόσκαρη (Βασίλη Μπισμπίκη). Προς το παρόν θα τηρήσει στάση αναμονής, καθώς προέχει η επιστροφή τους στο Διαφάνι.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ