Άγριες Μέλισσες: Οι αδελφές Σταμίρη φυγαδεύουν τον μικρό Σέργιο

573

Μεγάλη σύγχυση θα επικρατήσει στις αδελφές Σταμίρη, με αποτέλεσμα ο μικρός Σέργιος να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο, στις Άγριες Μέλισσες.

Στα επόμενα και τελευταία επεισόδια, η Μυρσίνη μαθαίνει την φρικτή αλήθεια για τον φόνο του γιου της και ξεσπάει. Ετοιμάζεται να κατακεραυνώσει τις Σταμίραινες για αυτό που διέπραξαν.

Δε μπορεί να πιστέψει πως της είπαν τόσα ψέματα και ειδικά η Ασημίνα. Μπορεί οι σχέσεις τους να μην ήταν ποτέ καλές, πάντοτε, όμως, την έβλεπε κι εκείνη σαν παιδί της, κι ας μη το έδειχνε. Η προδοσία είναι μεγάλη και η οργή την έχει κυριεύσει. Παντού επικρατεί ο φόβος για τα χειρότερα. Τί θα συμβεί στις δύο οικογένειες;

Ο φόβος για το παιδί
Με τη Μυρσίνη να έχει χάσει το μυαλό της, στις Άγριες Μέλισσες, οι αδελφές Σταμίρη σκέφτονται πως ο μικρός Σέργιος πρέπει να προστατευτεί. Το μεγάλο κακό δε θα αργήσει να ξεσπάσει. Το σπίτι τους γίνεται ένα τεράστιο φρούριο, με τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο να το φυλούν με βάρδιες. Η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να τις βγάλει από τη μέση, με κάθε κόστος.

Έτσι, η μόνη λύση είναι στη φυγή. Η Ασημίνα με τη Δρόσω, σε συνεννόηση με τον Νικηφόρο, μεταφέρουν το παιδί στη Λάρισα. Ο μικρός θα μείνει λίγες μέρες εκεί με την Αγορίτσα. Λίγες μέρες, μέχρι να καταφέρουν να κατευνάσουν την οργή της ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος. Μάταια, όμως.

Ο μικρός Σέργιος φεύγει στην Λάρισα και οι αδελφές Σταμίρη είναι έτοιμες για την τελική αναμέτρηση, στις Άγριες Μέλισσες. Μέσα στο σπίτι βρίσκονται όλοι, γεγονός που αγνοεί η Μυρσίνη. Ζητάει από τα παλικάρια του Δούκα να πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση, σκορπίζοντας τον θάνατο. Η επιθυμία της, διαταγή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ