Άγριες Μέλισσες: Όταν έρθει η λύτρωση θα φύγει ο Γιάννος οριστικά

423

Ο Γιάννος είναι ο πιστός φίλος του Μιλτιάδη, στις Άγριες Μέλισσες. Κάθε φορά που ο πρωταγωνιστής σταματάει τα χάπια, ο Γιάννος εμφανίζεται σαν όραμα και ακολουθεί τον αγαπημένο του πατέρα, παντού.

Ενώ είχε χαθεί για αρκετό καιρό, ο Γιάννος επέστρεψε δυναμικά στα τελευταία επεισόδια της σειράς, προβληματίζοντας τον κεντρικό μας ήρωα.

Ο Μιλτιάδης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο ίδιος σταμάτησε για ακόμη μια φορά την θεραπεία του και τα οράματα άρχισαν ξανά. Μόνο που, αυτή την φορά δε τον ενδιαφέρει καθόλου. Αντίθετα, το όραμα του γιου του τού δίνει μεγαλύτερη ώθηση για να εκπληρώσει τις επιθυμίες του. Επιθυμίες που θα φέρουν μεγάλη καταστροφή στη συνέχεια.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος μίλησε σήμερα για τον ρόλο του στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, αλλά και για τη συνέχεια που θα έχει ο αγαπημένος μας Γιάννος, στις Άγριες Μέλισσες. Όπως αποκάλυψε, η ιστορία του Γιάννου τερματίζει φέτος, με το τέλος του δεύτερου κύκλου της σειράς. Ο Μιλτιάδης θα καταφέρει να “εξοντώσει” με τον δικό του τρόπο το όραμα αυτό, φέρνοντας την απόλυτη λύτρωση.

Αυτό σημαίνει πως Μιλτιάδης και Γιάννος, πατέρας και γιος, οδηγούνται στη δικαίωση, ενός φόνου που στιγμάτισε την οικογένεια. Ο Μιλτιάδης θα λυτρωθεί για την δολοφονία του παιδιού του, όπως αντίστοιχα και το “πνεύμα” του Γιάννου που ταλαιπωρεί τον πρωταγωνιστή. Ο Γιάννος θα αποχαιρετήσει για πάντα τις Άγριες Μέλισσες, με τον χαρακτήρα του να αποτελεί μία γλυκιά ανάμνηση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ