Άγριες Μέλισσες: Πιάνονται στα χέρια Κωνσταντής και Νικηφόρος

92

Μία μεγάλη ένταση θα ξεσπάσει στο σπίτι των Σεβαστών, μετά την επιστροφή του Νικηφόρου από το Παρίσι. Η ανακοίνωση του διαζυγίου θα ηχήσει σαν βόμβα στον Δούκα, αλλά και στην Μυρσίνη. Αντίθετα, ο Κωνσταντής δε θα φανεί να επηρεάζεται ιδιαίτερα με το διαζύγιο, αλλά με την απόφαση που πήρε ο Νικηφόρος, να μείνει το παιδί μακριά από τις αδελφές Σταμίρη, στις Άγριες Μέλισσες.

Η θυμός του πρωταγωνιστή δεν έχει περάσει. Αντίθετα, γίνεται πιο ισχυρή, μέρα με τη μέρα. Η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία, σκότωσε τον αδερφό του και το κράτησε κρυφό για χρόνια. Ο ίδιος επιλέγει να μην ενημερώσει την οικογένειά του για τα τελευταία γεγονότα, μέχρι να προκαλέσει ο Κωνσταντής την οργή του. Για πόσο θα καταφέρει να το κρατήσει κρυφό;

Απειλές και εντάσεις
Ο Νικηφόρος ανακοινώνει πως δεν υπάρχει πια κάτι που να τον συνδέει με την Ασημίνα. Όταν η Μυρσίνη τον ρωτάει για ποιο λόγο έδιωξε την γυναίκα του από κοντά του, η απάντησή του ήταν διπλωματική. Δε θέλει να πληγώσει την μητέρα του με την φρικτή αυτή αλήθεια. Έτσι, το κρατάει μέσα του, μαζεύοντας τα σπασμένα του κομμάτια.

Φυσικά, απέναντι στον Κωνσταντή δε θα κρατήσει την ίδια στάση. Όταν εκείνος επιμείνει πως το παιδί θα μείνει μακριά από την Ελένη, την Δρόσω και την Ασημίνα, ο αδερφός του ξεσπάει. Έτσι, Κωνσταντής και Νικηφόρος πιάνονται στα χέρια για το παιδί και την Δρόσω, στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Νικηφόρος ξεκινάει απειλές, που ο Κωνσταντής δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο στοχευμένες είναι. Θα απειλεί για μια ζωή τις αδελφές Σταμίρη με τον θάνατο του Σέργιου, για να τις κρατήσει μακριά από τον γιο του. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντής επισκέπτεται την Δρόσω, ενημερώνοντάς τη για τις τελευταίες εξελιξεις.

Στο σπίτι επικρατεί μεγάλη αγωνία, καθώς η Ασημίνα έχει μείνει στο Παρίσι μόνη της, χωρίς χρήματα, χωρίς κανέναν. Η Ελένη ανησυχεί πάρα πολύ για την αδερφή της και ξεσπάει στην Δρόσω, θεωρώντας την υπεύθυνη για την φρικτή αυτή συνέπεια. Η Ασημίνα, λυγίζει στην αγκαλιά της Ζωρζέτ, η οποία την βοηθάει να μαζέψει τα πράγματά της και να γυρίσει πίσω.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ