Άγριες Μέλισσες: Ποια διαβάζει τα spoilers και σπάει τα νεύρα της Λενιώς όταν της τα αποκαλύπτει;

332

Άγριες Μέλισσες: Η σειρά «φαινόμενο» συνεχίζει την ανοδική της πορεία και όπως όλα δείχνουν η τρίτη σεζόν θα είναι αυτή που θα φέρει την «κορύφωση» στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Το τηλεοπτικό κοινό θέλει όσο τίποτα να υπάρξει μια ακόμη σεζόν ενώ οι πρωταγωνιστές δεν είναι αντίθετοι με αυτό.

Το αν θα γίνει ή όχι, εξαρτάται όμως από τους σεναριογράφους.

Ο Αντ1 το επιθυμεί διακαώς, περιμένοντας τους δημιουργούς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, να δουν αν μπορούν να αλλάξουν το τέλος της ιστορίας, καθώς αυτό είχε προγραμματιστεί για τις 21 Ιουνίου, ημέρα που τελειώνει ο δεύτερος κύκλος. Φυσικά μέχρι τότε τα spoilers που θα κυκλοφορήσουν θα είναι πολλά και δυνατά.

Έχεις αναρωτηθεί όμως ποτέ πώς αντιδρούν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές σε αυτά;

Οι αδελφές Σταμίρη βρέθηκαν στο podcast του Λευτέρη Χαρίτου και μίλησαν για την αγαπημένη σειρά ενώ αποκάλυψαν πώς αντιδρούν στα spoilers.

«Εγώ πάντα είχα περιέργεια και έλεγα τι γίνεται, τι γίνεται, ρώταγα την Μελίνα πού και πού, αλλά πολύ διακριτικά (…). Τελευταία έχω πιάσει τον εαυτό μου να μην θέλω να ξέρω (…)», είπε η Έλλη Τρίγγου ενώ η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε πως τα spoilers της τα λέει όλα η Δρόσω και την εκνευρίζει.

«Εγώ τσαντίζομαι όταν η μικρή από εδώ (Δανάη Μιχαλάκη) μου κάνει σπόιλερ. Έρχονται τα σενάρια, διαβάζει γρήγορα – γρήγορα και μου κάνει σπόιλερ και τσαντίζομαι. Μου χαλάει τη χαρά να τα διαβάσω (γέλια)», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ