Άγριες Μέλισσες: Πώς περνούν τις μέρες της καραντίνας η «Ελένη» και ο «Λάμπρος» (video)

603

Δυο αγαπημένοι ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες», μοιράζονται στα social media το πώς περνούν τις μέρες της καραντίνας. Δείτε τι δημοσίευσαν η Μαρία Κίτσου κι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Μαζί περνούν το χρόνο τους, ακόμα και τις μέρες της καραντίνας, οι πρωταγωνιστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Οι αγαπημένοι ηθοποιοί αρκετά συχνά τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς διάφορα χιουμοριστικά βίντεο για να εμψυχώσουν τους θαυμαστές τους. Σήμερα, τη σκυτάλη πήρε η τηλεοπτική «Λενιώ» , η οποία αποκάλυψε στην κάμερα του συμπρωταγωνιστή της πως περνάει το χρόνο της κλεισμένη μέσα στο σπίτι, αλλά και ποιες είναι οι ενδυματολογικές της επιλογές.

«Κάνω γυμναστική, προσπαθώ να σκοτώσω την ώρα μου. Βλέπεις πως είμαι ντυμένη, για έξοδο… ντυνόμαστε για εμάς», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και κάλεσε τους διαδικτυακούς της φίλους να δημιουργήσουν ανάλογα χιουμοριστικά βίντεο και να της τα στείλουν.

«Μένουμε_σπίτι και κάνουμε ότι μπορούμε για να μη σαλτάρουμε…Το καλύτερο/πιο πρωτότυπο/πιο αστείο βιντεάκι θα το ανεβάσω ,να το ξέρετε!Μόνο μη σοβαρές προτάσεις παρακαλώ…», σχολίασε η Μαρία Κίτσου. Δείτε την ανάρτηση της αγαπημένης ηθοποιού στο Instagram:

Δείτε την ανάρτηση της αγαπημένης ηθοποιού στο Instagram:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ