Άγριες Μέλισσες: Πρόσωπο έκπληξη εισβάλλει στη σειρά και θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Βιολέτας! (video)

261

Ένα πρόσωπο που θα πάει στο Διαφάνι θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Βιολέτας!

Η Θεοφανία Παπαθωμά προέβη σε μία μεγάλη αποκάλυψη για την εξέλιξη του ρόλου της στις Άγριες Μέλισσες!

Και μπορεί σήμερα, 15 Ιανουαρίου, να δούμε τον Μιλτιάδη να απαιτεί απ’ τον Δούκα να του δώσει όσα του στέρησε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η συζήτηση των δυο αδερφών δεν αργεί να παρεκτραπεί. Την ίδια ώρα στο σπίτι του Τόλλια, η κατάσταση δείχνει να χειροτερεύει καθώς η παράξενη συμπεριφορά της Παγώνας δημιουργεί διάφορα προβλήματα.

Η Ανέτ μετακομίζει στο σπίτι του Μιλτιάδη ενώ ο Δούκας δίνει εντολή οι αρραβώνες της Πηνελόπης και του Κλεομένη να γίνουν το ίδιο κιόλας βράδυ. Παράλληλα στο χωριό, το κουτσομπολιό έχει ανάψει για τα καλά μετά την αποκάλυψη της Θεοδοσίας πως η Ελένη πήγε να της ξελογιάσει τον Λάμπρο. Η Ελένη αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στις αδερφές της πως τα κουτσομπολιά έχουν κάποια βάση. Η Ασημίνα απογοητεύεται απ’ αυτήν την αποκάλυψη και η πρώτη σκιά στις σχέσεις των τριών αδερφών κάνει την εμφάνιση της.

Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εκεί καθώς η Ελένη δέχεται την οργή κάποιων γυναικών και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα. Ο Δούκας ανακαλύπτει πως η Μυρσίνη συνεχίζει να συναντιέται με τον Κυπραίο και έχοντας κάψει και τον τελευταίο άσσο στο μανίκι του Κυπραίου αποφασίζει να τελειώνει μαζί του οριστικά.

Όλα αυτά σήμερα, όμως η ζωή της Βιολέτας ξαφνικά θα αλλάξει με την είσοδο ενός άντρα στο Διαφάνι! Τι αποκάλυψε η Θεοφανία Παπαθωμά που υποδύεται την Βιολέτα στις Άγριες Μέλισσες, δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της από το Πρωινό!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ