Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη σειρά

78

Ο γνωστός ηθοποιός, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τις «Άγριες Μέλισσες» και μίλησε για το φινάλε του.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Δήμητρα Καλφούντζου και τη «Φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Ο γνωστός ηθοποιός, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τις «Άγριες Μέλισσες» και μίλησε για το φινάλε του τηλεοπτικού «Κλεομένη». Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μετά τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 θα συμμετέχει στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

«Με πολλή μεγάλη χαρά και συγκίνηση αποχαιρετώ τον Κλεομένη. Ο Κλεομένης τελειώνει αυτή τη σεζόν. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς έχει την τύχη και την ευτυχία να μπαίνει σε μια επίσης δυνατή ομάδα, σε ένα πολύ ωραίο σίριαλ που ξεκινάει στην ΕΡΤ1. Μια ωραία κωμωδία που θα χαρίσει ωραίες βραδιές στον κόσμο και το κοινό.

Το φινάλε του Κλεομένη είναι από τα πιο δυνατά πράγματα που έχω ζήσει στη δουλειά μου. Υπάρχει μεγάλη ένταση. Το σίγουρο είναι ότι τη μέρα του γυρίσματος έπεσε πολύ κλάμα και από εμένα και από τους υπόλοιπους που ήταν εκεί. Έχω φωτογραφίες από την τελευταία σκηνή που είναι κάδρα πολύ έντονου συναισθήματος. Όταν δύο ακραίοι ρόλοι, μόλις τελειώσει το γύρισμα, έχουν φωτογραφία που είναι αγκαλιασμένοι και κλαίνε γιατί αποχαιρετιούνται ως συνάδερφοι, είναι στιγμιότυπο ζωής», είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ