Άγριες Μέλισσες: Σε νέες περιπέτειες μπλέκονται Μπάμπης & Άγγελος

132

Μία ιδιαίτερη φιλία έχουν αναπτύξει η Μπάμπης και ο Άγγελος στις Άγριες Μέλισσες, η οποία έχει συζητηθεί πολύ. Οι δύο νεαροί του Διαφανίου έχουν δέσει εξαιρετικά, χαρίζοντας υπέροχες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης στους τηλεθεατές. Μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες, αλλά και τον ίδιο πόνο. Αγαπούν δύο γυναίκες παντρεμένες, χωρίς ανταπόκριση και ελπίδα στον ορίζοντα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Μπάμπης άνοιξε την καρδιά του στο νέο του φίλο. Του εκμυστηρεύτηκε τον μεγάλο του έρωτα για την Ασημίνα Σεβαστού. Μια γυναίκα παντρεμένη με ένα παιδί. Το κυριότερο, όμως, μια γυναίκα παντρεμένη με έναν από “δαύτους”. Ο Άγγελος μίλησε επίσης ανοιχτά για τον χαμένο του έρωτα, την Σοφούλα. Σε τι περιπέτειες θα δούμε τους χαρακτήρες, στα επόμενα επεισόδια;

Νέοι έρωτες και νεανικές περιπέτειες
Νέοι έρωτες και νεανικά πάρτι θα διαδραματιστούν στο Διαφάνι, με τους δύο νεαρούς να μπαίνουν πρώτοι στο χορό. Δύο κοπέλες από το χωριό πλησίασαν τον Μπάμπη στο καφενείο, ζητώντας του ένα ραντεβού για… τέσσερις! Ο Μπάμπης, αν και δυσανασχετισμένος, δέχτηκε την πρόταση, ζητώντας από τον Άγγελο να τον συνοδεύσει.

Πράγματι, ο Άγγελος και ο Μπάμπης θα συνοδεύσουν τα δύο νεαρά κορίτσια, σε μια έξοδο που θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια, στις Άγριες Μέλισσες. Οι έξοδοι θα συνεχιστούν, με τον Άγγελο να γνωρίζει την Σταυριανή, μία κοπέλα χαμηλών τόνων, αρκετά ήρεμη και γλυκιά. Ο Άγγελος θα αφεθεί στο νέα αυτή σχέση, αποφασισμένος να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στον έρωτα.

Οι περιπέτειες του Μπάμπη ξεκινούν με την επιστροφή της Ασημίνας στο Διαφάνι. Όταν θα την αντικρίσει ξανά, μετά από καιρό, θα τρέξει στο πλευρό της. Αντί να βρει την αγαπημένη του χαρούμενη, θα δει πως η Ασημίνα επέστρεψε στο Διαφάνι σε πολύ χειρότερη κατάσταση, από όταν έφυγε. Τότε, θα σταθεί δίπλα της, με κάθε κόστος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ