ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ασημίνα και Δρόσω συμμαχούν ενάντια στον Νικηφόρο

182

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Έχει ο καιρός γυρίσματα! Από εκεί που η Ασημίνα με τη Δρόσω διεκδικούσαν τον μικρό Σέργιο με νύχια και με δόντια, τώρα αποφασίζουν να συμμαχήσουν και μάλιστα ενάντια στον Νικηφόρο.

Το αίμα νερό δε γίνεται και θα φανεί περίτρανα στη σχέση Ασημίνας – Δρόσως. Για χάρη του μικρού Σέργιου οι δυο αδερφές θα συμμαχήσουν.

Στο πλευρό των δύο κοριτσιών όμως, θα βρεθεί και η Μυρσίνη που συναινεί στο να βλέπει η Δρόσω το παιδί της. Όταν όμως το μαθαίνει ο Νικηφόρος θα γίνει έξαλλος και δε θα διστάσει να πάει στην αστυνομία προκειμένου να διευθετηθεί τη θέμα και να μην παίρνει πρωτοβουλίες η μητέρα του ενάντια στα «θέλω» του. Η κατάσταση οδηγείται εκτός ελέγχου μ’ ένα μικρό παιδί στη μέση.

Ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και παράλληλα ξεκινά τη διαδικασία του διαζυγίου του. Οι τρεις αδερφές καταρρακώνονται μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον μικρό Σέργιο, ενώ με τον Νικηφόρο έχει κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας. Ο Νικηφόρος βρίσκει απέναντί του όλη την οικογένεια του, ακόμα και την Αγορίτσα, καθώς τον κατηγορούν για την κατάσταση του παιδιού.

Όλα κρέμονται σε μια κλωστή, όλοι διεκδικούν τον Σέργιο κι όλα θα ανατραπούν όταν ο Νικηφόρος θα αποκαλύψει το λόγο του διαζυγίου του σ’ ένα πρόσωπο που είναι ικανό να βάλει «βόμβα» στο σπίτι των Σεβαστών!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ