Άγριες Μέλισσες spoiler: Δεν πάει ο νους σου ποια θα είναι η νέα του δουλειά στη σειρά

313

Στα νέα επεισόδια θα δούμε τη ζωή του ήρωα να αλλάζει ριζικά. Ο τρίτος κύκλος θα του βρει τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή σαν μια γροθιά ενωμένους να προσπαθούν να αφήσουν στο παρελθόν τις άσχημες πράξεις, αλλά και τον πόλεμο που υπήρχε μεταξύ τους.

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής αρνούνται πια κάθε επικοινωνία τόσο με τον Δούκα όσο και με τη Μυρσίνη και μόνοι τους θα προσπαθήσουν να ορθοποδήσουν για ένα καλύτερο μέλλον τόσο για τους ίδιους όσο και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως η Πηνελόπη και, φυσικά, ο μικρός Σέργιος. Για αυτόν τον λόγο, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα αφήνουν στο παρελθόν τη δικαστική διαμάχη τους.

Τα τελευταία γεγονότα τους κάνουν να συνειδητοποιήσουν πως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η ευτυχία του γιου τους.

Ο Νικηφόρος αρκείται στο να βλέπει τον Σέργιο κοντά στη μητέρα του, αλλά και στη Δρόσω, ενώ μαζί με τον αδελφό του αποφασίζουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση στη Λάρισα. Τα δύο αδέλφια κάνουν μία νέα αρχή θέλοντας να στήσουν ένα νυχτερινό μαγαζί. Δουλεύουν πολύ και προσπαθούν να το χτίσουν όπως το έχουν ονειρευτεί. Αν και θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες, έχουν πια ο ένας τον άλλον και για πρώτη φορά θα τους δούμε ενωμένους. Ο Νικηφόρο ς όμως θα κάνει ένα ακόμη επαγγελματικό βήμα.

Η δικτατορία τον βρίσκει να εργάζεται ως σύμβουλος του νομάρχη Θεσσαλίας, του γράφει λόγους και είναι το δεξί του χέρι. Η τοποθέτηση ενός νέου καθεστωτικού νομάρχη θα τον φέρει αντιμέτωπο με νέες εξελίξεις και αποφάσεις.

Αποφεύγει, όμως, κάθε επαφή με τους γονείς του, παρόλο που το όνομα του Δούκα Σεβαστού μετράει περισσότερο από ποτέ και τον φέρνει σε πλεονεκτική θέση έναντι άλλων. Σύμφωνα με το TV24, ελέγχει τους κοινοτάρχες, τους δημάρχους και είναι ο κινητήριος μοχλός για όσα θέλει να πετύχει ο Ακύλας στην περιοχή. Ανακατεύεται σε όλα όσα γίνονται σε Λάρισα και Διαφάνι, έχει τεράστιες φιλοδοξίες και πολιτικές βλέψεις.

Κανείς, όμως, δε γνωρίζει εάν θα ακολουθήσει την χούντα, ή εάν αυτή η δουλειά θα σταθεί ως η μεγάλη ευκαιρία που ψάχνει για να αποσπά πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ