Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ένα κομμάτι της Ρένας ζητάει εκδίκηση

153

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς ένα κομμάτι της Ρένας ζητάει εκδίκηση.

Η Μελίνα Λεφαντζή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό 7 μέρες TV και στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου και έδωσε spoiler για την συνέχεια της σειράς.

Βρε Ρένα μου άστο αγάπη μου γλυκιά αφού δεν σε θέλει…Μην επιμένεις και με συγχύζεις…

Γιατί δεν λέει να το βάλει κάτω η Ρένα και να καταλάβει ότι ο Νικηφόρος δεν μπορεί να βγάλει από την καρδιά του την Ασημίνα;

Πλέον χώρισε και το έχει συνειδητοποιήσει για τα καλά. Απλά και ο Νικηφόρος της είπε και της έταξε πολλά, ως ρομαντικός άντρας και ποιητής, κι έπειτα της τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια. Η Ρένα είναι απόλυτη γιατί έχει τέτοια βιώματα μέσα στην οικογένειά της, βιώματα δύναμης.

Μεγάλωσε με έναν ισχυρό, δυναμικό, οικονομικά εύρωστο πατέρα και διέθετε την άνεση ή τη δυνατότητα, θα έλεγε κανείς, να έχει ό,τι θελήσει στη ζωή της, κάτι που της έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Με αυτούς τους όρους, η Ρένα έχει γεννηθεί νικήτρια και πρωταγωνίστρια.

Παράλληλα, ξέρει το μυστικό του Νικηφόρου, με την Ασημίνα, τη Δρόσω και το παιδί τους, τον Σέργιο. Όμως, δεν επιθυμεί να κάνει κακό στον Σέργιο και να εκδικηθεί το Νικηφόρο.

Και όσο ήταν μαζί με τον Νικηφόρο, ήταν ιδιαίτερα περιποιητική με τον μικρό, γιατί ήθελε να είναι και εκείνη καλά με τον πατέρα του.

Πώς μία κοπέλα με τις προδιαγραφές και τον υπόβαθρο της Ρένας μπλέκει στην οικογένειά των Σεβαστών και αρραβωνιάζεται ένα διαζευγμένο άντρα που έχει και παιδί; Θα μπορούσε να έχει όποιον θέλει

Η Ρένα ερωτεύτηκε βαθιά και πολύ. Και η καρδιά δεν έχει λογική. Από την άλλη, αν ο Νικηφόρος δεν της έλεγε εσένα θέλω και καμία άλλη, θα έκανε εκείνη μεγάλα όνειρα μαζί του; Η Ρένα δεν είναι κακομαθημένη, αλλά πικραμένη από αυτόν το χωρισμό. Ο Νικηφόρος της έταξε πολλά και τα πήρε πίσω. Δεν θέλει να τον εκδικηθεί που την απογοήτευσε, θυμωμένη είναι.

Κοιτάξτε δεν είναι και λίγο να πεθαίνει ο πατέρας σου, να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, να πρέπει να στηρίξεις την μάνα σου και ο αρραβωνιαστικός σου, στην πιο δύσκολη φάση της ζωής σου, να σε χωρίζει για την πρώην γυναίκα του. Έχει σημασία και η χρονική στιγμή που γίνονται όλα αυτά.

Ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Ο Νικηφόρος αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι έκλεισε αυτός ο αρραβώνας και η Μυρσίνη έχασε την ιδανική νύφη που ονειρευόταν για τον γιο της.

Δεν υπάρχει περίπτωση να παρακαλέσει τον Νικηφόρο να το ξανασκεφτεί;
Με τίποτα. Η Ρένα είναι υπερήφανη και αξιοπρεπής. Δεν θα παρακαλέσει να την αγαπήσουν, ούτε θα απειλήσει. Για εμένα, είναι μία πολύ πικραμένη γυναίκα που ερωτεύτηκε παράφορα ένα ρομαντικό άντρα που έλεγε πάρα πολλά. Η Ρένα έμεινε ουδέτερη στο τρίγωνο Ασημίνα, Νικηφόρος, Δρόσω, το ξεπέρασε, είπε ότι αυτό αφορά το παρελθόν του άντρα της και το έκλεισε σε ένα κουτί, το διαχώρισε.

Αυτή σκεφτόταν ότι θα δημιουργήσει μία οικογένεια μαζί του και ήθελε να δείξει καλή συμπεριφορά στον Σέργιο ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πατέρα του. Και η Ρένα είναι γέννημα θρέμμα μιας κλειστής κοινωνίας, με αρχές. Πιστεύει στο θεσμό της οικογένειας. Επειδή κατάγομαι από τη Μάνη, ξέρω πως είναι τα πράγματα στην επαρχία.

Όλα συζητιούνται και ο καθένας ξέρει για τη ζωή του άλλου. Αυτά έχουν οι μικρές πόλεις, αλληλεγγύη και κουτσομπολιό. Η ζωή του καθενός μπαίνει στο στόχο και η προσωπική ζωή περιορίζεται. Έτσι σχολιάστηκε ο χωρισμός της Ρένας και του Νικηφόρου, φέρνοντας σε δύσκολη θέση.

Ως Μελίνα, πώς θέλετε να εξελιχθεί η ιστορία για την ηρωίδα σας;
Ένα κομμάτι της Ρένας ζητά εκδίκηση. Όμως, για εμένα η καλύτερη εκδίκηση είναι να συνεχίσει η ζωή της και να φτιάξει από την αρχή. Να σταθεί στα πόδια της επαγγελματικά μέσα στη Νομαρχία, να πάρει τη θέση της με το σπαθί της, γιατί δεν της χαρίστηκε, είναι άξια, να είναι οικονομικά δυνατή και να βρει μία νέα αγάπη.

Η Ρένα έχει όλα τα φόντα να κρατήσει το ανάστημά της ψηλά, με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια και θα ήθελα οι σπουδαίοι σεναριογράφοι μας να δρομολογήσουν έτσι τις εξελίξεις που να δικαιωθεί. Θέλω τη Ρένα ξανά χαρούμενη, θα το ευχαριστηθώ πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ