Άγριες Μέλισσες Spoiler: Έτσι η Μυρσίνη ανακαλύπτει τα μυστικά του Σέργιου

266

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως έτσι η Μυρσίνη ανακαλύπτει τα μυστικά του Σέργιου.

Kαι παθαίνει ντουβρουτζά… Αχ Μυρσίνη και που να ήξερες!

Ο Ζάχος με τον Πέτρο συνεχίζουν να παρακολουθούν τον Χρήστο και οι υποψίες τους επιβεβαιώνονται όταν το σχέδιο απόδρασης του Ακύλα μπαίνει σε εφαρμογή. Οι δύο πρώτοι προσπαθούν να εμποδίσουν τα πλάνα του Μεγαρίτη, αλλά τα έχει όλα καλά οργανωμένα και είναι έτοιμος να φτάσει στα άκρα για να το σκάσει.

Η κατάσταση δεν αργεί, μάλιστα, να ξεφύγει και η εκατέρωθεν επίθεση καταλήγει σε μακελειό. Ωστόσο, ο Ακύλας καταφέρνει να ξεφύγει και τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλους. Όλοι είναι ανάστατοι με την απόδραση του, ενώ οικογένεια του προσπαθεί να βρει που έχει κρύψει τα λεφτά του.

Ξέρουν πως χωρίς αυτά δεν μπορεί να κάνει τίποτα και είναι σίγουροι πως θα επιστρέψει για να τα πάρει. Παράλληλα, ο Δούκας με τη συμβουλή του Ζάχου και του Πέτρου πείθει τους κατοίκους του Διαφανίου να δεχτούν την βοήθεια του για να προστατευτούν όλοι από ενδεχόμενη επίθεση του Ακύλα.

Εν τω μεταξύ, η Μυρσίνη ανακαλύπτει κάτι για το παρελθόν του γιου της, Σέργιου, που τη σοκάρει και μαθαίνει όλο και πιο σκοτεινά μυστικά του νεαρού. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το MYtv, η Ελένη δέχεται ένα απρόσμενο δώρο από τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ