Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Μυρσίνη έχει και άλλο εγγόνι

970

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι απόλυτα ανατρεπτικές, αφού η Μυρσίνη, έχει και άλλο εγγόνι.

ΜΥΡΣΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΑΑΑ!!!!

Η Μυρσίνη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Σέργιος έχει βιάσει μία κοπέλα από γειτονικό χωριό και ότι αυτή έμεινε έγκυος και κάπου κοντά τους μεγαλώνει τόσα χρόνια το εγγόνι της χωρίς να το ξέρει… Η ιστορία επαναλαμβάνεται…

Όπως η αδερφή του Δούκα, η Ανέτ, είχε πέσει θύμα βιασμού και έφερε στον κόσμο ένα παιδί, τον Μελέτη, έτσι ο πρωτότοκος γιος της… έγινε βιαστής και από την αποτρόπαιη πράξη του ήρθε στον κόσμο ένα παιδί, που μεγάλωσε ακόμα πιο δύσκολα από τον Μελέτη…

Μόλις το μαθαίνει καταρρέει…Η Μυρσίνη θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της και, παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας, πιστεύει πως ίσως καταφέρει να έχει μία θέση στη ζωή του… Και πηγαίνει να βρει τη μάνα του και να μάθει όλη την αλήθεια σε μια συγκλονιστική σκηνή που θα μας καθηλώσει και ίσως είναι από τις καλύτερες που έχουμε δει.

Στο μεταξύ η Μυρσίνη καταρρακωμένη απ’ όσα αποκαλύπτονται πρέπει πια να παραδεχτεί την πραγματικότητα. Ο γιος της ο Σέργιος ήταν βιαστής.

Θύμα ή θύτης ξέρει ότι πλέον δεν μπορεί να κοροϊδεύει τον εαυτό της και πως πρέπει να δει κατάματα την σκληρή αλήθεια. Στο μυαλό της δυσκολεύεται πια να διαχειριστεί τόσο μίσος, τόσο κακό, τόσο αίμα. Σιγά-σιγά άρχισε να τρελαίνεται. Δεν πιστεύει πως έχει προκαλέσει τόσο κακό για το τίποτα. Και πάει να βρει της Αδερφές Σταμίρη για να ζητήσει συγχώρεση.

Αυτή θα είναι άλλη μία συγκλονιστική σκηνή που θα βάλει η Διδασκάλου το λιθαράκι της για να κλείσει ο κύκλος της όπως της αξίζει. Η Διδασκάλου μαζί με τον Κακούρη καθώς και ο Γεροντιδάκης και η Κίτσιου θα καθηλώσουν το κοινό στο φινάλε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ