Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Ακύλας είχε ερωμένη στο Διαφάνι και εμείς ξέρουμε ποια είναι!

1343

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ένα πραγματικά δυνατό spoiler για τον τρίτο κύκλο της σειράς αποκαλύφτηκε και έχει σχέση με τον νέο κακό της σειράς Ακύλα Μεγαρίτη και την ερωμένη που είχε στο Διαφάνι


Ναι εμείς ξέρουμε ποια είναι και θα σας την αποκαλύψουμε στο σημερινό Άγριες Μέλισσες spoiler.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης μετά την έλευση της δικτατορίας θα αναλάβει τον ρόλο του κακού στο Διαφάνι, μένοντας μάλιστα και στο σπίτι του Δούκα στο Διαφάνι, το οποίο θα του το παραχωρήσει ο πρώην άρχοντας του κάμπου μετά την φυγή του στην Λάρισα μαζί με την Μυρσίνη.

Όλα αυτά όμως δεν θα γίνουν επειδή ο Δούκας θέλει να τα έχει καλά με τον Ακύλα ή επειδή τον φοβάται για την δύναμη που έχει λόγω της δικτατορίας. Ο Ακύλας είναι παντρεμένος με την Ζωή Μεγαρίτη και έχουν μάλιστα και δυο παιδία, μια κοπέλα και ένα αγόρι το οποίο μάλιστα θα μας απασχολήσει με τις ερωτικές του προτιμήσεις.

Η Ζωή και ο Δούκας έχουν παρελθόν ερωτικό και θα κάνουν τα πάντα για να το κρύψουν παρότι στην πρώτη συνάντηση τους η αμηχανία τους θα είναι μεγάλη προκαλώντας ερωτηματικά, ειδικά στην Μυρσίνη.

Μπορεί η Μυρσίνη να απατούσε τον Δούκα με τον Θωμά Κυπραίο αυτό δεν σημαίνει ότι θα δεχτεί να ξανακάνει το ίδιο ο Δούκας και μαζί με τον Ακύλα θα προσπαθήσουν στο τέλος να τους τιμωρήσουν, αφού το ειδύλλιο θα ζεσταθεί ξανά.

Αυτό όμως που κανένας δεν γνωρίζει είναι ότι και ο Ακύλας είχε ερωτικό παρελθόν στο Διαφάνι και μάλιστα με ένα πρόσωπο που σύμφωνα με την δική μας διαρροή θα είναι εκείνο που στο τέλος της σειράς θα πάρει εκδίκηση για τον χαμό του άντρα της!

Αυτό το πρόσωπο είναι η Βιολέτα η οποία Ακύλας είχε παράνομο δεσμό στο παρελθόν, με την μοίρα όμως να παίζει άσχημο παιχνίδι και στους δύο αφού ο αδερφός του ήταν εκείνος που επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Μιλτιάδη πριν εκείνος τον σκοτώσει!

Απίστευτη ιστορία δεν συμφωνείτε….

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ