Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος οδηγείται στο απόσπασμα και η Ελένη θα πάρει τον δρόμο της εξορίας!

1158

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Η Ελένη στην εξορία και ο Λάμπρος στο απόσπασμα!

Η ώρα που ο Λάμπρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με όλες τις ψευδείς κατηγορίες φτάνει.

Όσο και να προσπαθήσει ο Ζάχος, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Καθώς οι καθεστωτικοί τον έχουν τυλίξει για τα καλά. Τα μέλη της ΕΑΚ παρουσιάζουν το Λάμπρο ως υπαρχηγό της οργάνωσης, όταν κληθούν να καταθέσουν.

Ο Προκόπης από την πλευρά του, γνωρίζοντας την αλήθεια, σκέφτεται να την αποκαλύψει στο εδώλιο, χωρίς όμως να μπορεί να την αποδείξει. Κάτι που θα ήταν ακόμη πιο επικίνδυνο.

Η Ελένη από την πλευρά της δίνει μία συγκλονιστική κατάθεση, στην οποία αποκαλύπτει τα πάντα. Ξεσκεπάζοντας το καθεστώς και τα κίνητρα του κατά του Λάμπρου. Προκαλείται ένταση άνευ προηγουμένου στην αίθουσα του δικαστηρίου, με άμεση διαταγή της σύλληψης της.

Εκείνη αμετάκλητη, δεν παίρνει λέξη πίσω, μην διστάζοντας μπροστά στον κίνδυνο. Παρά τις παροτρύνσεις του Σαράφη να ανακαλέσει.

Την ώρα που η Ελένη ετοιμάζεται λοιπόν να πάρει τον δρόμο της εξορίας, ο Λάμπρος οδηγείται στο απόσπασμα…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ