Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Λεωνίδας Κακούρης για τον 3ο κύκλο – Καπνοβιομήχανος στη Λάρισα

468

Ο Λεωνίδα Κακούρης μιλά για τον «Δούκα Σεβαστό» στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες


Λίγο μετά το συνταρακτικό φινάλε που είχε ο δεύτερος κύκλος στις «Άγριες Μέλισσες», ο «Δούκας Σεβαστός» Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε στον καναπέ του «Dot» για να απαντήσει στις ερωτήσεις της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Ο ηθοποιός φανέρωσε μόνο όσα του επιτρέπονταν… «Η σειρά συνεχίζεται του χρόνου, περνάμε από το 1966 στο 1967, όπου είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος». Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος είχε δηλώσει για τη συνέχεια στης σειράς: «Γενικά θα δικαιωθούν οι ήρωες και ο τηλεθεατής. Υπάρχει τέλος στην ιστορία μας. Ο χαρακτήρας του Δούκα έχει πολύ ψωμί. Μεγάλο μέρος του τέλος θα αφορά αυτόν».

Το τέλος της 2ης σεζόν βρήκε τον Δούκα να έχει πάρει ένα δυνατό χτύπημα με την αυτοκτονία της Ανέτ (Κάτια Δανδουλάη), αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετό για να τον κρατήσει μακριά από το κακό! Για να αποφύγει τις συνέπειες στο Διαφάνι, ο Δούκας παίρνει την Μυρσίνη και καταφεύγουν στο αρχοντικό τους στη Λάρισα. Εκεί ο Δούκας σκέφτεται τρόπους να βρει συμμαχίες στο νέο δικτατορικό καθεστώς, ώστε να εδραιώσει τη θέση του και να επιστρέψει εκ νέου στο χωριό ως αφεντικό όλων. Η Μυρσίνη προσπαθεί να φέρει ξανά μαζί την οικογένεια κάτι που φαντάζει … ουτοπικό! O Αλέξης Μίχας σε spoiler στο «Πρωινό» ανέφερε ότι το ερημωμένο σπίτι των Σεβαστών στο Διαφάνι θα παραχωρηθεί στον Ακύλλα Μεγαρίτη (Αιμίλιο Χειλάκη), αρχηγού της παρακρατικής οργάνωσης Άβαντες, που θα εγκατασταθεί στο χωριό μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

Λεωνίδα Κακούρης για Άγριες Μέλισσες: Αφήνουμε το Διαφάνι και πάμε στη Λάρισα

«Μπαίνουμε στην περίοδο της χούντας, αφήνουμε πίσω τα χωράφια και τώρα πάμε στην πόλη. Είμαστε στη Λάρισα… επιχειρηματίας, καπνοβιομήχανος. Για τον δάσκαλο (Λάμπρος) από την άλλη πλευρά ξεκινούν τα προβλήματα λόγω χούντας», είπε ο Λεωνίδας Κακούρης. «Πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι θα καταφέρουν πάλι να κρατήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αμείωτο. Υπάρχουν πάρα πολλές πραγματικές ιστορίες, οι οποίες μπορούν να γίνουν σειρές από μόνες τους και πιστεύω ότι θα τις εντάξουν όλες, με τη δουλειά που έχουν κάνει στα σενάρια που θα έρθουν του χρόνου», σημείωσε ο Λεωνίδας Κακούρης για τις «Άγριες Μέλισσες».

Στο Πρωινό ο «Δούκας Σεβαστός» είχε πει ότι στον 3ο κύκλο τα παιδιά του θα είναι εναντίον του και πολλές φορές θα έρθει αντιμέτωπος με Κωνσταντή και Νικηφόρο. Ακόμα και η Πηνελόπη που θα φύγει στο Παρίσι, είναι έξαλλη με τους γονείς της και σύμφωνα με κάποια spoilers θα επιστρέψει σαν άλλος «τιμωρός». Δυστυχώς απέναντί της θα βρει τον… παλιό της έρωτα, τον Μελέτη, ο οποίος θα γίνει το πρωτοπαλίκαρο του Ακύλα.

Οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν η νούμερο ένα σειρά και της φετινής σεζόν. Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 συζητήθηκε, για άλλη μια χρονιά, όσο καμία άλλη και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, διαγράφοντας μια εντυπωσιακή πορεία προς την κορυφή της τηλεθέασης. Από το πρώτο έως το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, οι επιδόσεις που κατέγραψε σε όλα τα κοινά ήταν ιδιαιτέρως υψηλές και η τρίτη σεζόν αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον!

Άγριες Μέλισσες στη Χούντα και ο Αιμίλιος Χειλάκης για τον «Ακύλα Μεγαρίτη»
Παράλληλα, οι δημιουργοί της, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, ήδη εργάζονται πυρετωδώς για τον τρίτο πολυαναμενόμενο κύκλο, που διαδραματίζεται στην εποχή της δικτατορίας, στο Διαφάνι, στη Λάρισα και στην Λέρο. Ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της επόμενης σεζόν, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για τον νέο του ρόλο.

«Πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην τηλεόραση γιατί μπαίνω σε κάτι πολύ ωραίο. Θα κάνω έναν παρακρατικό, έναν εργολάβο της Χούντας. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, έχουν μπει στη Βουλή πριν από 10 χρόνια. Δεν θα κάνω τον κακό που θα είναι ο μπαμπούλας, θα είναι ένας κακός που θα γεννήσει ερωτήσεις γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι έτσι» είπε για τον 3ο κύκλο των «Άγριων Μελισσών».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ