Αρχική SLIDER Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Ντούνιας σώζει την Αιμιλία από τα χέρια του...

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Ντούνιας σώζει την Αιμιλία από τα χέρια του Ακύλα

274

Ο Ντούνιας κάνει την μεγάλη ανατροπή, στις Άγριες Μέλισσες και σώζει την Αιμιλία από τα αδίστακτα χέρια του Ακύλα. Όλα ξεκινούν από την απόδραση του Μεγαρίτη, την οποία και δε περιμένει κανείς.

Για ακόμη μια φορά, ο Ακύλας δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και φτάνει στα άκρα, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του. Θέλει να κάνει τη Ζωή να πονέσει για το πισώπλατο παιχνίδι που του έπαιξε με την Κορίνα.

Στόχος του είναι η Αιμιλία, η οποία τόσα χρόνια γνώριζε την φρικτή αλήθεια και δε μιλούσε. Δίχως δεύτερη σκέψη, ο Ακύλας ορμάει στην Αιμιλία και την κλειδώνει σε μία κρυψώνα, μακριά από το Διαφάνι.

Η Ζωή πανικοβάλλεται. Αμέσως χτυπά “συναγερμός” και όλοι τρέχουν να εντοπίσουν τον εγκληματία. Η Αιμιλία ζει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και την Σοφία Τσίρκα, ο Ντούνιας παίρνει την μεγάλη απόφαση να πάει κόντρα στις διαταγές του Μεγαρίτη.

Φοβισμένος από τη στάση του Ακύλα και μετανιωμένος για τα λάθη του παρελθόντος, κάνει την μεγάλη ανατροπή, την τελευταία στιγμή. Ο Ντούνιας βγαίνει στους δρόμους, όχι για να σκορπίσει τον τρόμο στις Άγριες Μέλισσες, αλλά για να σώσει την Αιμιλία. Πράγματι, καταφέρνει να πάει κόντρα στον Μεγαρίτη, με αποτέλεσμα οι πρωταγωνιστές να μένουν άναυδοι από τη συμπεριφορά του…

Μία ατελείωτη μάχη ξεκινά με πολλά θύματα. Λίγο πριν πέσει ο Ακύλας νεκρός στο έδαφος, επιτυγχάνει τον στόχο του: Εκδικείται τις αδελφές Σταμίρη και τους Σεβαστούς, με τον χειρότερο τρόπο..

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας