ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο τραγικός αποχωρισμός Λάμπρου – Ελένης

359

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις έρχονται στον 3ο κύκλο της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Οι όμορφες στιγμές θα ανήκουν στο παρελθόν για τον Λάμπρο και την Ελένη στα νέα επεισόδια της τρίτης σεζόν στις «Αγριες μέλισσες», καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με το παρελθόν αλλά και το παρόν, με αποτέλεσμα τον χωρισμό τους! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Σε νέους μπελάδες θα μπουν τη νέα σεζόν ο Λάμπρος και η Ελένη καθώς η εξορία θα χωρίσει το αγαπημένο ζευγάρι και ο καθένας θα ζήσει τραγικές στιγμές. Οι άνθρωποι που θα συμβάλλουν στον χωρισμό αυτό θα είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης και ο πρώην της Σταμίρη και αξιωματικός του ελληνικού στρατού, Ζάχος! Ομως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Εν αρχή ην… ο Ακύλας Μεγαρίτης στις Άγριες Μέλισσες

Ολα θα ξεκινήσουν από τον Ακύλα Μεγαρίτη, ο οποίος θα οργανώσει το τέλειο σχέδιο εκδίκησης για τις αδελφές Σταμίρη προκειμένου να έχει ελεύθερο το πεδίο για να τις τιμωρήσει για τον θάνατο του αδελφού του, Αχιλλέα, αλλά και του Σέργιου Σεβαστού.

Ο νέος αδίστακτος άντρας του Διαφανίου, που θα μένει στο παλιό αρχοντικό των Σεβαστών, θα εκμεταλλευτεί τη θέση του αλλά και τις ακραίες πολιτικές απόψεις του και με πρόφαση ότι ο Λάμπρος είναι… αριστερός, θα τον στείλει εξορία στη Λέρο (τα γυρίσματα θα γίνουν σε χωριό του Μαραθώνα), μακριά από την Ελένη.

Όμως, μέχρι να φτάσει εκεί, ερχόμενος στο χωριό μαζί με την οικογένειά του, ο Ακύλας δεν θα δείξει αμέσως το πραγματικό του πρόσωπο, καθώς θα καταφέρει με δόλιο τρόπο να παρουσιάσει στους κατοίκους αυτό του τέλειου επαγγελματία και οικογενειάρχη και οι Διαφανιώτες θα πέσουν στην παγίδα του – Δείτε εδώ ποια πρόσωπα θα δούμε στον τρίτο κύκλο.

Παράλληλα ο Μελέτης που ήδη τον είχε επισκεφθεί στη φυλακή, του έχει εξηγήσει -από τη δική του πλευρά- όσα έχουν συμβεί με τις οικογένειες Σταμίρη και Σεβαστού, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το μίσος του. Επίσης, γνωρίζοντας πως ο Δούκας Σεβαστός είναι ένας χρήσιμος επιχειρηματίας για τα σχέδιά του, αποφασίζει να τον προσεγγίσει μέσω του Μελέτη και να γίνουν συνεργάτες.

Ο Δούκας θα χρηματοδοτεί την οργάνωσή του και ο Ακύλας θα φροντίζει να έχει καλές σχέσεις με την εξουσία για να προωθεί την επιχείρησή του. Και μπορεί η Μυρσίνη να διψάει για εκδίκηση στις αδελφές Σταμίρη, ωστόσο ο Δούκας μετά από τα τελευταία τραγικά γεγονότα δείχνει να θέλει να αφήσει πίσω του… τα συμβόλαια θανάτου!

Όμως, ο Ακύλας, με τον τρόπο του, καταφέρνει να τον πείσει πως υπάρχει ακόμα τρόπος να εκδικηθεί τις γυναίκες που σκότωσαν τον γιο του χωρίς να χρειαστεί να βάψει τα χέρια του με αίμα: Να τις αφήσει χωρίς προστασία! Ο Ακύλας γνωρίζει πως αυτός που σκότωσε τον αδελφό του ήταν ο Μιλτιάδης, ο πατέρας του Λάμπρου και η αιτία ήταν οι αδελφές Σταμίρη, επίσης εχθροί των Σεβαστών.

Έτσι, με πρόφαση πως ο Λάμπρος έχει αριστερές αντιλήψεις, αποφασίζει να οργανώσει σχέδιο προκειμένου η εξουσία να τον στείλει στην εξορία μαζί με τον Προκόπη και τον Μπάμπη. Η Ελένη καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο άντρας της θα ζει στην εξορία και τρέχει να τον αγκαλιάσει, ενώ εκείνος ήρεμος όπως πάντα θα της ζητήσει να μείνει ψύχραιμη υπενθυμίζοντάς της πως πάντα ξεπερνάνε τα όποια εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο τους.

Η Ασημίνα και η Δρόσω είναι εκεί να τη στηρίξουν και να της σταθούν δίνοντάς της κουράγιο και δύναμη. Πλέον για τον Ακύλα Μεγαρίτη το πεδίο είναι ελεύθερο για να βάλει σε εφαρμογή τα σατανικά σχέδιά του.

Ο πρώην… εκδικείται τον νυν!

Κι ενώ ο Ακύλας καταφέρνει να στείλει τον Λάμπρο στην εξορία, από την άλλη ο Ζάχος, πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης και αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, φροντίζει να παραμείνει εκεί για όσο περισσότερο καιρό γίνεται!

Φυσικά κρυφά από την Ελένη, η οποία εκμεταλλευόμενη τη γνωριμία τους από τα παλιά και τη θέση του, του ζητάει να κάνει κάτι να τον φέρει πίσω. Ο Ζάχος, που δεν κατάφερε ποτέ να την ξεπεράσει, είναι συμπονετικός απέναντί της, της συμπαραστέκεται σαν φίλος και δείχνει ότι είναι εκεί για να την προστατέψει αλλά και να τη βοηθήσει.

Η Ελένη του δείχνει εμπιστοσύνη, αλλά εκείνος, παρόλο που δεν είναι κακός άνθρωπος, αρπάζει την ευκαιρία που του δίνεται για να την κρατήσει κοντά του και να την απομακρύνει εντελώς από τον Λάμπρο. Έτσι αρχίζει να της δίνει ελπίδες ότι μπορεί να μεσολαβήσει ώστε να αφήσουν ελεύθερο τον άντρα της, αλλά στην πραγματικότητα κανονίζει να τον κρατάει όσο πιο πολύ γίνεται στην εξορία, με σκοπό να έχει την ευκαιρία να ξανακάνει δική του την Ελένη!

Πηγή: youweekly.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ