Άγριες Μέλισσες Spoiler: Οι «Άρρωστες» Πράξεις Του Βόσκαρη Γυρνάνε Εναντίον Του…

1837

Άγριες Μέλισσες spoiler: Με καταιγιστικούς ρυθμούς προχωρά η ιστορία των αδερφών Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες, ενώ τα επόμενα επεισόδια της σειράς επιφυλάσσουν εκπλήξεις κυρίως στη ζωή της Ελένης, που ζει μια κόλαση στη φυλακή, όπου έχει οδηγηθεί για τη δολοφονία του Σέργιου.

Ο διευθυντής των φυλακών όπου έχει μεταφερθεί η Ελένη για να εκτίσει την ποινή της είναι ο σκληροτράχηλος Μάνος Βόσκαρης, ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης. Στο επεισόδιο της Παρασκευής 19/10 είδαμε τον άγριο βιασμό της Ελένης από τον Βόσκαρη, αλλά ο βασανισμός της δεν θα σταματήσει εδώ.

Αυτό που αποκαλύφθηκε στους τηλεθεατές είναι η σχέση από το παρελθόν που συνδέει την Ελένη Σταμίρη με τον Μάνο Βόσκαρη και το μυστικό που κρύβεται πίσω από την κακοποίησή της. Ο Βόσκαρης μισεί θανάσιμα τη Λενιώ γιατί έχει δώσει όρκο να εκδικηθεί το φονιά του Σέργιου Σεβαστού (ρόλο τον οποίο ερμήνευσε ο Ανδρέας Κωνσταντίνου). Κολλητοί φίλοι από παιδιά, Σέργιος και Βόσκαρης ήταν σαν αδέλφια και ο σκληρός διευθυντής των φυλακών θέλει την εκδίκησή του από τη «φόνισσα» Ελένη Σταμίρη.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες η Ελένη δεν κάμπτεται από τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, αλλά συγκρούεται μαζί του με στόχο να προστατεύσει μία νεαρή συγκρατούμενή της από τις άρρωστες ορέξεις του. Η Ελένη είναι σίγουρη πως είδε μια γυναικεία φιγούρα όταν ήταν στην απομόνωση, και θεωρεί πώς είναι η Μυρσίνη.

Αποφασίζει ν’ αλλάξει τακτική με τον Βόσκαρη με την ελπίδα να ανακαλύψει την αλήθεια. Η Ελένη μένει έγκυος και ο Βόσκαρης την ωθεί να τερματίσει κρυφά την εγκυμοσύνη. Θα κρατήσει το μωρό η Ελένη για να έχει ίσως μια ελπίδα να σταματήσει το μαρτύριό της ή θα τερματίσει την εγκυμοσύνη όπως θέλει ο «δεσμοφύλακάς» της. Όμως οι «άρρωστες» πράξεις του Βόσκαρη φαίνεται να γυρνάνε εναντίον του…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ