Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ποιος σκότωσε τελικά τον πατέρα του Βόσκαρη; Η μεγάλη αποκάλυψη

2793

Ο δεύτερος κύκλος των σαρωτικών «Άγριων Μελισσών» αποδεικνύεται ισχυρότερος του πρώτου και οι ανατροπές δεν σταματούν.

Ως τώρα γνωρίζαμε πως ο Μάνος Βόσκαρης (τέλειος στον ρόλο ο Βασίλης Μπισμπίκης), σκότωσε την μητέρα του, για να την εκδικηθεί επειδή εκείνη είχε δολοφονήσει με τσεκούρι τον πατέρα του.

Είχαμε δει τη σκηνή και ο ίδιος το είπε στην Ελένη (έξοχη η Μαρία Κίτσου) όταν την βασάνιζε. Θα το θυμάσαι αυτό! «Σκότωσε τον άντρα της σαν του λόγου σου. Ήταν έγκυος όταν τον σκότωσε με τρεις τσεκουριές στο κεφάλι. Έμεινα τρία χρόνια μαζί της και μετά με πέταξαν σε ορφανοτροφείο».

Είναι αλήθεια όμως ότι η μάνα του σκότωσε τον πατέρα του ή όχι; Η αποκάλυψη για αυτό, θα έρθει να ανατρέψει πολλά, λένε οι πηγές μου. Και είναι τρομερή. Γιατί όχι, δεν σκότωσε εκείνη τον άντρα της, αλλά ο εραστής της Σέργιος Σεβαστός (Τάσος Χαλκιάς).

Αυτή είναι μια μεγάλη «βόμβα» από τις πολλές που έρχονται προσεχώς -μια και όπως θα έχετε διαβάσει ήδη θα «σκάσει» και η είδηση πως ο Βόσκαρης είναι γιος του Σέργιου Σεβαστού και αδελφός των Δούκα και Μιλτιάδη! Κόλαση!

Δεν θα μπω σε άλλες αποκαλύψεις-για την ώρα. Σου έγραψα πρώτος για την επάνοδο Χαλκιά στις«Μέλισσες» τώρα σου προδίδω πως μέσα από νέο φλας μπακ θα αποκαλυφτεί κι αυτό το τεράστιο μυστικό.Spoiler δεν ήθελες;Ιδού το πιο μπαμ!

Το πως και το γιατί θα τα μάθεις στον… επόμενο τόνο. Ως τότε βλέπεις φανατικά τη σειρά που… τα σπάει, αφήνοντας το Survivor να… τρώει τη σκόνη της. Και που’ σαι ακόμα…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

ΠΗΓΗ:enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ