Άγριες Μέλισσες spoiler: Θάνος Χρόνης ο νέος ηθοποιός που εισβάλλει στο Διαφάνι και αναλαμβάνει σαν γιατρός (Αργυρίου) να κάνει καλά τον Μιλτιάδη

636

Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η Ελένη μετά τον σοβαρό τραυματισμό της επιστρέφει στο Διαφάνι, η Ασημίνα συγκρούεται με τον Νικηφόρο για τον μικρό Σέργιο και ο Κωνσταντής μαθαίνει όλη την αλήθεια για το παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πρωινό», ένας νέος ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά του ΑΝΤ1, ο οποίος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία του Μιλτιάδη.

Πρόκειται για τον Θάνο Χρόνη, ο οποίο θα υποδυθεί τον γιατρό Αργυρίου και θα προσπαθήσει να κάνει καλά τον Μιλτιάδη, αλλάζοντας του αρχικά τη φαρμακευτική αγωγή. «Ξέρουμε ότι για τη διαταραγμένη ψυχική κατάσταση του Μιλτιάδη ευθύνονται όσα πέρασε στο παρελθόν, αλλά και το ηλεκτροσόκ, το οποίο ήταν μία διαδεδομένη μέθοδος στους ψυχικά ασθενείς τη δεκαετία του ’60.

Μετά τον εξορκισμό, τον οποίο δεν θα του τον κάνει ο παπά Γρηγόρης, αλλά ένα άλλο πρόσωπο, η Ανέτ θα στείλει στο Διαφάνι έναν νέο γιατρό, τον οποίο θα τον συστήσει αρχικά ως φίλο της. Μιλάμε για τον ηθοποιό Θάνο Χρόνη, τον οποίο είχαμε δει πέρυσι στη σειρά “Μην Ψαρώνεις” του ΑΝΤ1».

Ο Θάνος Χρόνης υποδύεται τον γιατρό Αργυρίου που θα αναλάβει την θεραπεία του Μιλτιάδη με παρέμβαση της Ανέτ στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Τον γνωρίσαμε πριν από τρία περίπου χρόνια μέσα από το εμπνευσμένο διαφημιστικό σποτάκι για την αντηλιακή προστασία γνωστής ελληνικής εταιρείας που έσπασε ρεκόρ views στο ίντερνετ.

Τον ξαναθυμηθήκαμε πέρυσι όταν υποδύθηκε τον Σεμπάστιαν, έναν καθηγητή καλών τρόπων και savoir vivre, κάτι σαν επίγονο του Ζάχου Χατζηφωτίου, την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις».

Μερικούς μήνες αργότερα ο Θάνος Χρόνης επιστρέφει στο γυαλί με έναν τελείως διαφορετικό ρόλο στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Θα υποδυθεί τον γιατρό Γρηγορίου, τον οποίο θα συστήσει η Ανέτ στον Μιλτιάδη ως προσωπικό φίλο της, με στόχο να αναλάβει την θεραπεία του αδελφού της μετά την έξοδό του από την ψυχιατρική κλινική.

Ευκαιρία λοιπόν να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση των όσων γνωρίζουμε για τον ηθοποιό Θάνο Χρόνη, που βλέπουμε σπάνια στις οθόνες μας, αφού, όπως δήλωσε πριν από αρκετούς μήνες σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έχει δώσει, τον ενδιαφέρει περισσότερο η δουλειά του ως εκπαιδευτή ηθοποιών και λιγότερο το να παίζει ο ίδιος.

Ο Θάνος Χρόνης λοιπόν γεννήθηκε σε ένα χωριό της Πρέβεζας όπου έζησε τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του. Έφυγε από εκεί στα 18 για να σπουδάσει χημικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπως πολλά παιδιά της ίδιας ηλικίας.

Την υποκριτική την ανακάλυψε τυχαία με παρότρυνση ενός φίλου του σε μια στιγμή προσωπικής δυσκολίας -μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Σπούδασε σε δραματική σχολή και ασχολήθηκε με την εκπαίδευση ηθοποιών, μια ασχολία που μέχρι σήμερα βρίσκει πολύ δημιουργική. Παράλληλα ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον τουρισμό από όπου βιοπορίζεται.

Στην Αθήνα ήρθε το 2003 και η αγαπημένη του γειτονιά της πρωτεύουσας είναι η Πλάκα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ