Άγριες Μέλισσες: Στα όπλα Λάμπρος και Μιλτιάδης

565

Τα όπλα θα πάρουν ο Μιλτιάδης και ο Λάμπρος, στις Άγριες Μέλισσες. Πατέρας και γιος θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να προστατεύσουν με κάθε τρόπο τις αδελφές Σταμίρη. Η κατάσταση έχει, πλέον, ξεφύγει και ο φόβος έχει κυριεύσει τους πρωταγωνιστές. Η Μυρσίνη είναι έτοιμη να δώσει τη χαριστική της βολή, με τον Λάμπρο να ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια.

Έτσι, επιλέγει να μιλήσει στον πατέρα του, για όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ του φονικού. Του εξιστορεί την ιστορία των αδελφών Σταμίρη, τονίζοντας πως ο Σέργιος πήγε να τις βλάψει κι εκείνες αντέδρασαν από άμυνα. Του ζητάει να προστατεύσουν μαζί την οικογένειά του, με τον Μιλτιάδη να δέχεται. Γνωρίζει καλύτερα από όλους πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν οι Σεβαστοί.

Άλλωστε, ο Μιλτιάδης πάντοτε ψάχνει αφορμές για να επιτεθεί στους Σεβαστούς, κι αυτό ο Λάμπρος το γνωρίζει, στις Άγριες Μέλισσες. Μαζί, πηγαίνουν στο σημείο, όπου η Βιολέτα έχει κρύψει τα όπλα του συζύγου της. Ο φόβος μήπως βλάψει τον εαυτό του ή κάποιον άλλον καραδωκούσε, για αυτό και η Βιολέτα φύλαξε καλά τα αντικείμενα που θα οδηγήσουν τον Μιλτιάδη στην τρέλα.

Μόνο που, αυτή τη φορά, χρειάζονται. Ο Λάμπρος δέχεται να του αποκαλύψει την κρυψώνα και μαζί παίρνουν τα όπλα, για να φυλάξουν τις οικογένειές τους. Μόνο που τα πράγματα δε θα εξελιχθούν όπως τα είχαν προβλέψει. Ένα μοιραίο λάθος και μια κακή εκτίμηση, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στο Διαφάνι. Η Μυρσίνη και ο Δούκας θα φύγουν για να σωθούν…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ