Άγριες Μέλισσες: Στο Κρατητήριο Νέστορας Και Προύσαλης

194

Συνταρακτικές προβλέπονται οι εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά. Ο Προύσαλης, αλλά και ο Νέστορας, έρχονται αντιμέτωποι με ένα φρικτό γεγονός, καθώς φυλακίζονται, ξαφνικά, στις Άγριες Μέλισσες.

Οι δύο προστάτες της οικογένειας Σταμίρη, βρίσκονται εγκλωβισμένοι, λίγες μέρες πριν την δίκη, με υπαίτιο, φυσικά, τον Βόσκαρη.

Φαίνεται πως η υπόθεση του Κυπραίου δεν έχει κλείσει οριστικά, με αποτέλεσμα ο Νέστορας να δέχεται μία απρόσμενη επίθεση από τον αστυνόμο Νικολαΐδη. Όσο οι δυο τους συζητούν για την υπόθεση, ο Άγγελος ανησυχεί πολύ για την τύχη του παππού του. Τί θα δούμε στη συνέχεια των Άγριων Μελισσών;

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Προύσαλης και ο Νέστορας κατευθύνονται στην Ασφάλεια της Λάρισας, με αποτέλεσμα να φυλακίζονται. Το θέμα του Κυπραίου έχει ανοίξει για τα καλά, εξαιτίας των πιέσεων του Βόσκαρη. Η Ελένη θα βρεθεί σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με αυτή την εξέλιξη. Οι δύο άνθρωποι που της στάθηκαν σαν οικογένεια, βρίσκονται στην φυλακή.

Τα νέα φτάνουν σε όλο το Διαφάνι. Οι δύο πιο ισχυρές προσωπικότητες του χωριού, βρίσκονται υπό κράτηση στην Λάρισα. Ο Άγγελος, εκτός από την προστασία της Σοφούλας, θέτει ως στόχο την αθώωση του Νέστορα. Του ζητάει να αποκαλύψει όλα όσα ξέρει για την υπόθεση του Κυπραίου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Νέστορας δε θα επέτρεπε να θυσιαστεί κανείς στην θέση του.

Έτσι, ο Νέστορας και ο Προύσαλης φυλακίζονται, λίγο πριν την δίκη, στις Άγριες Μέλισσες, με τον δεύτερο να αφήνεται γρήγορα ελεύθερος. Ο Νέστορας παραμένει στο κρατητήριο, με την Ελένη να αγωνιά στο πλευρό του. Θα καταφέρει να γλιτώσει ή έχει υπογράψει την καταδίκη του;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ