Άγριες Μέλισσες: Συγκίνηση για το σπαρακτικό φινάλε – Λύγισαν εκπομπές και κοινό

623

Το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες εκτόξευσε την τηλεθέαση, με το κοινό να σπαράζει στο κλάμα. Πράγματι, το τελευταίο επεισόδιο ίσως ήταν ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια που έχουμε δει έως τώρα στην αγαπημένη μας σειρά. Ο θάνατος του Μιλτιάδη, οι λυγμοί της Βιολέτας, αλλά και ο αποχαιρετισμός του Λάμπρου έφεραν δάκρυα, απόγνωση, οργή.

Οι πρωινές εκπομπές έδειξαν αποσπάσματα από το επεισόδιο, με τους παρουσιαστές να λυγίζουν. Όλοι περίμεναν το τέλος αυτό, κανείς όμως δε φανταζόταν πόσο πολύ θα άγγιζε τις ψυχές μας. Οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν μοναδικές, με το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη να αποθεώνεται. Πώς σχολιάστηκαν από τις εκπομπές και το κοινό;

Λύγισαν παρουσιαστές και κοινό
Το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες έφερε δάκρυα και οργή για την απώλεια των δύο σημαντικών χαρακτήρων. Τόσο η εκπομπή Ευτυχείτε, όσο και το Πρωινό ANT1, μίλησαν για το πόσο συγκινητικές ήταν οι σκηνές του επεισοδίου, με αποκορύφωμα το τέλος του Μιλτιάδη Σεβαστού.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την εξαιρετική ερμηνεία της Θεοφανίας Παπαθωμά, η οποία ξέσπασε με ουρλιαχτά όταν είδε τον σύζυγό της νεκρό. Όλο το Διαφάνι ντύθηκε στα μαύρα και θρήνησε για τον αποχωρισμό των δύο Σεβαστών. Όπως είπε και ο Νικηφόρος στην κηδεία “Έφυγαν οι καλοί κι έμειναν πίσω τα καθάρματα”.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ