Άγριες Μέλισσες: Σύσσωμο το Διαφάνι διώχνει Δούκα και Μυρσίνη

1174

Οι Άγριες Μέλισσες ρίχνουν αυλαία απόψε με ένα μεγαλειώδες φινάλε, όπου κυρίαρχο ρόλο θα έχουν οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών.

Στο τελευταίο επεισόδιο, θα δοθεί η σκληρή τιμωρία για τους Σεβαστούς. Ο Δούκας και η Μυρσίνη, από τις Άγριες Μέλισσες, αποχαιρετούν το Διαφάνι, μετακομίζοντας στη Λάρισα. Κι αυτό γιατί, μετά τα τελευταία φρικτά γεγονότα, δε τους χωράει ο τόπος. Όλο το χωριό έχει μάθει πως πίσω από τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν περιουσίες, βρίσκονταν αυτοί.

Αποδεικτικά στοιχεία δεν υπάρχουν, επομένως η μεγαλύτερη τιμωρία δε θα έρθει από το νόμο, αλλά από τους ίδιους τους κατοίκους. Ο Δούκας θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του, με το να απαρνηθεί την περιουσία του, τα κτήματα, το σπίτι του. Θα μετακομίσει στη Λάρισα, όπου και θα μείνει μαζί με τη Μυρσίνη, μαζεύοντας τα σπασμένα.

Η οικογένεια του Ακύλα αναλαμβάνει δράση
Όσο ο Δούκας και η Μυρσίνη βρίσκονται στη Λάρισα, ο Ακύλας εμφανίζεται στο Διαφάνι, φέρνοντας ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες. Πράγματι, όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο Ακύλας μαζί με τη σύζυγό του την Ζωή και τα δύο τους παιδιά, μένουν στο σπίτι του Δούκα και της Μυρσίνης. Γίνονται οι νέοι “Σεβαστοί” προκαλώντας προβλήματα στους κατοίκους.

Η Ζωή θα έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο. Μία γυναίκα πονεμένη, με πολλές ανοιχτές πληγές από το παρελθόν. Η παρουσία της θα είναι ισχυρή, μέσα της όμως θα υποφέρει. Στο επίκεντρο θα βρεθούν και τα δύο παιδιά του Ακύλα, τα οποία θα μπλεχτούν σε νέες περιπέτειες. Ο Δούκας θα συνάψει καλές σχέσεις μαζί του, αποκτώντας πολλά προνόμια.

Έτσι, η Μυρσίνη και ο Δούκας μπορεί να μένουν στη Λάρισα πια, θα έχουν όμως δύναμη και στο Διαφάνι. Όλα θα αλλάξουν, με μία νέα ιστορία να γεννιέται. Όλοι οι πρωταγωνιστές θα βρεθούν ξανά στο επίκεντρο, με τα γεγονότα να καθηλώνουν τους τηλεθεατές.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ