Άγριες Μέλισσες: Θα σαστίσεις με το δυνατό spoiler που έδωσε ο εισαγγελέας!

384

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “The 2night Show” το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε ο Σπύρος Σταμούλης.

Ο ηθοποιός που τη φετινή χρονιά πρωταγωνιστεί στις “Άγριες Μέλισσες” και ενσαρκώνει τον εισαγγελέα δεν γινόταν να μην ρωτηθεί από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όσα πρόκειται να δούμε στην επιτυχημένη σειρά.

Ο Σπύρος Σταμούλης, o οποίος υποδύεται τον εισαγγελέα, Αλέξη Γραμματικό στο Διαφάνι ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έδωσε ένα δυνατό spoiler για τη σειρά, Άγριες Μέλισσες!

Ο Σπύρος Σταμούλης αρχικά ανέφερε: «Σαν παιδί ήμουν πολύ ντροπαλός και ακόμα είμαι. Ασχολήθηκα με το θέατρο για να πολεμήσω τον κοινωνικό φόβο. Σπούδαζα οικονομικά, μέχρι που πήγα σε μια θεατρική ομάδα μετά από προτροπή μιας φίλης μου. Πήρα πολύ αγάπη από τους γονείς μου. Έκανα μεταπτυχιακά στα ναυτιλιακά, γιατί ο πατέρας μου ήταν ναυτικός.»!

Ο Σπύρος Σταμούλης έδωσε τότε ένα δυνατό spoiler, αφού αποκάλυψε ότι η Πηνελόπη μένει έγκυος.

«Η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος. Δεν ξέρω αν είναι δικό μου το παιδί, ελπίζω να το μάθω κάποια στιγμή…Λατρεύω τον Γεροντιδάκη. Είναι καλός ηθοποιός και έχουμε γίνει φίλοι. Δεν θέλει να βάλει φυλακή τον Μελέτη αλλά θα ήθελε η σχέση του να ξεκινήσει με άλλους όρους με την Πηνελόπη.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Σταμούλης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “The 2night Show”.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ