Άγριες Μέλισσες: Το χαστούκι στον Άγγελο που φέρνει το τέλος

1531

Σε μεγάλη ρήξη θα έρθουν ο Άγγελος και η Σταυριανή στις Άγριες Μέλισσες. Η συζήτηση που είχε η νέα σύντροφος του Άγγελου με την Σοφούλα, δημιούργησε νέες εντάσεις στο Διαφάνι.

Η Σοφούλα είναι έτοιμη να φύγει για το μοναστήρι, με τον παπά Γρηγόρη να τη βοηθάει και να τη συμβουλεύει για το καλύτερο. Μπορεί αυτό το γεγονός να δίνει χαρά στην πρωταγωνίστρια, ο Άγγελος και οι γονείς της, όμως, θα βρεθούν σε απόγνωση.

Η Σταυριανή ξεκαθάρισε στη Σοφούλα πως όλοι στο Διαφάνι την σχολιάζουν. Εάν ήταν η ίδια στη θέση της, θα περιόριζε τις δημόσιες εμφανίσεις της, καθώς τα σχόλια για το ποιόν της και το ήθος της είναι πολλά και ντροπιαστικά. Αυτό προκάλεσε θλίψη και ντροπή στην Σοφούλα, με αποτέλεσμα να ετοιμάζει τα πράγματά της για το μοναστήρι.

Η αρχή του τέλους
Η Σταυριανή ξεκαθάρισε στον αγαπημένο της πως δε μπορεί να τρέχει πίσω από μια γυναίκα που τον γελοιοποίησε, ο Άγγελος, όμως, φαίνεται να δυσανασχετεί με την στάση της, στις Άγριες Μέλισσες. Μια στάση που δε δείχνει ενδιαφέρον, αλλά δόλο και ζήλια. Όπως της είπε και ο ίδιος, στην οικογένειά του έχουν μάθει να μη κουτσομπολεύουν.

Έτσι, ο Άγγελος πλησιάζει την Σταυριανή και της λέει να βάλουν ένα τέλος στη σχέση τους, στις Άγριες Μέλισσες. Δε μπορεί να είναι μαζί της, από τη στιγμή που το μυαλό του είναι στην Σοφούλα. Στόχος του είναι να την βοηθήσει με κάθε τρόπο να συνέλθει και να προχωρήσει τη ζωή της, μετά τα τελευταία γεγονότα με τον Βόσκαρη.

Η Σταυριανή εξοργίζεται και τον χαστουκίζει. Είχε βασίσει το μέλλον της σε αυτή τη σχέση, καθώς περίμενε πως ο Άγγελος θα την αποκαταστήσει. Εκείνος, όμως, θα τρέξει ξανά στο πλευρό της αγαπημένης του Σοφούλας, βάζοντας τέλος στα κακά σχόλια για το ήθος της. Στέκεται βράχος δίπλα της και αντιμετωπίζει την κάθε δυσκολία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ