Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι αλλάζει – Τα νέα σκηνικά

2122

Την πιο δύσκολη περίοδο στην ελληνική ιστορία, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές. Ο τρίτος κύκλος δε φέρνει αλλαγές μόνο στην υπόθεση, αλλά και στο Διαφάνι γενικότερα, μέσα από σκηνικά που θα συζητηθούν αρκετά, στις Άγριες Μέλισσες.

Τα γυρίσματα ξεκινούν σε λίγο, με το κοινό να ταξιδεύει τόσο στο νέο Διαφάνι, όσο και στη Λάρισα, αλλά στο νησί της Λέρου.

Εξορίες, φυλακές, άγχος, απόγνωση και φόβος θα επικρατήσουν στα νέα επεισόδια. Ο Ακύλας Μεγαρίτης εμφανίζεται στο μικρό αυτό χωριό, δείχνοντας το σκληρό του πρόσωπο. Ενώ όλοι ζουν ξέγνοιαστα, τα πάντα ανατρέπονται μέσα από τις εξελίξεις που επιβάλλει η κυβέρνηση, αλλά και όσοι αποκτούν εξουσία. Τί θα δούμε στη συνέχεια;

Τα νέα σκηνικά στο Διαφάνι
Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα οδηγήσει σε νέες τοποθεσίες, μέσα από σπουδαία σκηνικά, αλλά και σπίτια που δεν έχουμε ξανά δει. Για πρώτη φορά, θα δούμε αυτό το αγαπημένο “εξοχικό” των Σεβαστών στη Λάρισα, το οποίο η οικογένεια ανέφερε πολλές φορές στη σειρά. Μόνο που, αυτή τη φορά, το εξοχικό αυτό έχει αποκτήσει ζωή.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη ζουν εκεί τα τελευταία χρόνια. Έχουν κόψει κάθε επαφή με το Διαφάνι, αλλά και με τους κατοίκους του χωριού. Ο Ακύλας Μεγαρίτης θα είναι ο συνδετικός κρίκος, που θα φέρει ξανά τον άρχοντα του κάμπου στα μέρη του. Παράλληλα, στα νέα σκηνικά, θα δούμε και τις αλλαγές στο σπίτι του Δούκα στο Διαφάνι.

Στο τελευταίο επεισόδιο, όλα έγιναν ερείπιο. Όλες οι αναμνήσεις χάθηκαν σε μια στιγμή. Το σπίτι εγκαταλείφθηκε, με τον Ακύλα να “εισβάλλει” σε αυτό, με τις ευχές του Μελέτη. Όλα θα αλλάξουν κι εκεί. Η διακόσμηση, τα έπιπλα, οι τοίχοι… Δε θα θυμίζει πια το σπίτι των Σεβαστών, όπως το ξέραμε και όπως το αγαπήσαμε.

Σύμφωνα με όσα γράφει το TV24 και η Γ. Παπανικολάου, αλλαγές θα δούμε και στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη. Μάλιστα, υπάρχει πιθανότητα ο τρίτος κύκλος να φέρει νέα σκηνικά, στις Άγριες Μέλισσες και μέσα από το καινούργιο σπίτι της Ασημίνας και της Δρόσως. Η Ελένη και ο Λάμπρος θα ζουν μαζί στο πατρικό των Σταμίρη, το οποίο θα αλλάξει εξίσου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ