Άγριες Μέλισσες: Το τέλος για Λάμπρο και Βιολέτα μετά τον Μιλτιάδη

2326

Ο Μιλτιάδης αποχαιρετάει τις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα η Βιολέτα και ο Λάμπρος να θρηνούν για τον άνθρωπό τους. Όλο το Διαφάνι πλημμυρίζει από θλίψη και οργή.

Ο Μιλτιάδης χάνεται στις φλόγες που έβαλε η Μυρσίνη και το πέπλο της μοναξιάς απλώνεται στο σπιτικό της Βιολέτας.

Το κακό της προαίσθημα βγαίνει αληθινό. Ο αγαπημένος της σύζυγος χάθηκε σε μια νύχτα. Για δεύτερη φορά, η Βιολέτα καλείται να αντιμετωπίσει τον πόνο της απώλειας. Μένει μόνη, με την ψυχή της να τσακίζεται στα δύο. Έχασε τον άνθρωπό της και όλα θα αλλάξουν στη ζωή της. Τί θα δούμε στον τρίτο κύκλο;

Λάμπρος και Βιολέτα γίνονται μια γροθιά
Όπως είχε αναφέρει και η ίδια η Θεοφανία Παπαθωμά, ο χαρακτήρας της θα αλλάξει πολύ στον τρίτο κύκλο. Ο Λάμπρος και η Βιολέτα δε θα είναι όπως βλέπουμε αυτές τις δύο σεζόν, στις Άγριες Μέλισσες. Με την απώλεια του Μιλτιάδη θα τους κυριεύσει οργή. Ο Λάμπρος θα έχει χάσει όλη του την οικογένεια. Μητέρα, πατέρα κι αδελφό. Δε θα έχει κανέναν δικό του πια στον κόσμο.

Αντίστοιχα, η Βιολέτα θα μείνει μόνη. Έτσι, σύμφωνα με το TiVi, οι δυο τους θα ενώσουν τον πόνο τους, αντλώντας ο ένας δύναμη από τον άλλον. Η Βιολέτα θα δει στο πρόσωπο του Λάμπρου έναν γιο και ο Λάμπρος μία μητέρα. Ο Ευτύχης θα συνεχίσει τις τακτικές του επισκέψεις στο Διαφάνι, δίνοντας λίγο φως στο σκοτάδι που την έχει σκεπάσει.

Ο Λάμπρος θα έχει δίπλα του και την Ελένη, αλλά και την Βιολέτα μέχρι και την τελευταία στιγμή, στις Άγριες Μέλισσες. Οι δύο οικογένειες θα ενωθούν, με το μίσος τους στους Σεβαστούς να μη σβήνει. Από τα ίδια χέρια έφυγαν ο Γιάννος, η Θεοδοσία, ο Γιώργης και τώρα και ο Μιλτιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ