Άγριες Μέλισσες: Το τέλος για Βιολέτα & Μιλτιάδη – Ο Ευτύχης επιστρέφει

4811

Ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα πλησιάζουν στο τέλος τους, στις Άγριες Μέλισσες. Η σχέση που αγάπησαν όλοι τόσο πολύ, θα λήξει άδοξα.

Οι δυο τους θα πάρουν χωριστούς δρόμους, με την τρίτη σεζόν να μη τους βρίσκει μαζί. Η Βιολέτα δείχνει μεγάλη υπομονή με τον αγαπημένο της και κάνει τα πάντα για να τον έχει στο πλευρό της.

Μαζί με τον Λάμπρο, προσπαθούν να τον συνεφέρουν και να σταθούν πλάι του για οτιδήποτε εκείνος χρειαστεί. Η κατάσταση, όμως, θα βγει εκτός ελέγχου, με τον Δούκα και τον Μελέτη να αναλαμβάνουν δράση. Ετοιμάζονται να δώσουν την χαριστική βολή στον Μιλτιάδη, με τον χειρότερο τρόπο. Πώς θα αντιδράσει η Βιολέτα και πως θα καταλήξει το ζευγάρι;

Το τέλος πλησιάζει – Η μεγάλη επιστροφή
Ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα κληθούν να πάρουν την μεγάλη απόφαση. Μετά τις καταγγελίες του Δούκα, ο Μιλτιάδης θα κλειστεί σε ψυχιατρείο, σε άσχημη κατάσταση. Για να τον προστατεύσουν, αλλά και να γλιτώσει την φυλακή, ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα τον οδηγήσουν οι ίδιοι στην κλινική, όπου ο πρωταγωνιστής θα χάσει το μυαλό του.

Έχοντας φέρει την καταστροφή στο Διαφάνι, θα οδηγηθεί μόνος του στην μεγάλη λύτρωση, με το τέλος να πλησιάζει για τον ίδιο. Έτσι, ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα θα φτάσουν στο τέλος της σχέσης τους, μία κατάσταση οδυνηρή για την ηρωίδα μας, στις Άγριες Μέλισσες. Η Βιολέτα θα βυθιστεί στην απόλυτη θλίψη, με το καλύτερο “φάρμακο” να έρχεται από την… Κόρινθο.

Ο Ευτύχης θα επιστρέψει για να δει την αγαπημένη του μητέρα. Μόλις δει πως η Βιολέτα είναι διαλυμένη, θα ζητήσει από την θεία του την Σουλτάνα να μείνει μαζί της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γ. Παπανικολάου στο TiVi, η Σουλτάνα θα δεχτεί και θα αφήσει τον Ευτύχη στο Διαφάνι. Η Βιολέτα θα ξανά γίνει μητέρα, με τον μικρό να αποτελεί την μοναδική της παρηγοριά, μετά από το τέλος που έδωσε ο Μιλτιάδης, στις Άγριες Μέλισσες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ